PUBLICITÉ
ARTIKELS NOOD AAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN
12 online artikels over Nood aan voedingssupplementen
Ijzersupplementen: niet om het even hoe! Gepubliceerd op 07/10/2015 - 10h45

Heel wat vrouwen kampen met ijzertekort, ook al hebben ze een evenwichtige voeding. Ze krijgen dan ook vaak de raad om een voedingssupplement te nemen op basis van ijzer . Deze producten kunnen echter bijwerkingen hebben, en een optimaal gebruik vereist de nodige voorzorgen.

Waar is zink goed voor? Gepubliceerd op 01/06/2017 - 17h10

Zink is een oligo-element dat vaak vergeten wordt. Alleen pubers met acne kennen het goed. We hebben maar heel kleine hoeveelheden zink nodig, maar we lopen makkelijk tekorten op. Het oligo-element is nochtans bij heel veel functies in ons lichaam betrokken.

Voedingssupplementen: noodzakelijk of overbodig? Geüpdatet op 15/03/2011 - 14h00

We naderen het einde van de winter en hoewel de zon stilaan opnieuw op de afspraak is, voelen we ons vaak vermoeid. Moeten we onze toevlucht nemen tot voedingssupplementen , vitamines, minerale zouten of omega 3? Een gedetailleerd overzicht…

Anti-oxidanten: goed voor de ogen? Geüpdatet op 14/08/2007 - 00h00

Volgens Amerikaanse onderzoekers zouden supplementen met anti-oxidanten en zink de levenskwaliteit van mensen ouder dan vijftig jaar kunnen verbeteren en meer bepaald de daling van het risico op een vaak voorkomende oogaandoening, leeftijdsgebonden maculadegeneratie oftewel LMD.

Welke voedingssupplementen voor een winter in topconditie? Gepubliceerd op 09/02/2017 - 12h43

Er bestaan veel voedingssupplementen . Hun effect hangt af van de samenstelling, maar sommige vitamines, planten en oligo-elementen kunnen u helpen om infecties te trotseren en de winter fit door te komen. Kies dus voor supplementen die uw afweersysteem stimuleren en stress voorkomen!

Vitamine D bij kinderen: het kan (veel) beter! Gepubliceerd op 11/06/2013 - 10h06

Jonge kinderen krijgen waarschijnlijk te weinig vitamine D binnen, en ouders nemen het niet altijd nauw met de supplementadviezen Maar goede raad levert goede beenderen op...

Toekomstige moeders: neem vitamine B9-supplementen! Geüpdatet op 24/05/2005 - 00h00

De helft van de vruchtbare vrouwen kampt met een tekort aan vitamine B9, ook wel folaten of foliumzuur genoemd. Deze vitamine is essentieel voor het goede verloop van de zwangerschap. Een tekort aan vitamine B9 bij de bevruchting en in het prille begin van de zwangerschap verhoogt de risico's op gro...

Hoe worden fobieën behandeld? Gepubliceerd op 24/04/2012 - 10h38

Fobieën zijn buitensporige en irrationale angsten voor een voorwerp, een situatie of een dier. Ze behoren tot de meest voorkomende angststoornissen . Hoe ziet de behandeling van een fobie eruit? Hoe worden fobieën vandaag aangepakt?

Hebt u nood aan supplementen met vitamine D? Geüpdatet op 05/02/2008 - 00h00

Mensen die niet vaak blootgesteld worden aan zonlicht zoals bijvoorbeeld heel jonge kindjes, oudere mensen of gesluierde vrouwen hebben nood aan supplementen met vitamine D. Dat geldt ook voor bepaalde levensfasen zoals de adolescentie en een zwangerschap.

Vitamine D: essentieel bij de behandeling van osteoporose Geüpdatet op 17/10/2006 - 00h00

Op 20 oktober heeft de Werelddag tegen Osteoporose plaats rond het thema "voeding". In dit verband herinneren we eraan dat vitamine D een essentieel element is bij de behandeling van osteoporose , want ze zorgt ervoor dat ons lichaam het calcium kan opnemen uit voeding of uit supplementen. Maar opge...

Voedingssupplementen: ja maar niet zomaar Geüpdatet op 17/10/2011 - 16h47

Voedingssupplementen zijn goed, maar enkel als we ze echt nodig hebben. Als ze ondoordacht worden ingenomen, verbeteren ze onze gezondheid niet.

De plaats van voedingssupplementen Geüpdatet op 12/02/2008 - 00h00

De verkoop van voedingssupplementen zit in de lift. De producten zijn zo veelbelovend dat ze soms tot buitensporige consumptie leiden. En dat terwijl supplementen niet zonder gevaren zijn. Een goed gebruik van voedingssupplementen is noodzakelijk voor een goed effect.

PUBLICITÉ