PUBLICITÉ
ARTIKELS MOOIE HUID
104 online artikels over Mooie huid
Zwangerschapsmasker: zwangere vrouwen, bescherm u tegen de zon! Gepubliceerd op 30/07/2012 - 10h46

Hebt u enkele uren of dagen na blootstelling aan de zon bruine vlekken gekregen die verspreid staan over uw gezicht en halsuitsnijding? Dan hebt u waarschijnlijk een zwangerschapsmasker . Wat is een zwangerschapsmasker? Hoe beschermt u zich ertegen?

Bescherm uw huid tegen de kou! Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h03

Je huid verwennen is 's winters geen luxe, maar een pure noodzaak. De boosdoener is natuurlijk de kou. Die verzwakt de huid, waardoor ze gemakkelijker uitdroogt. In het slechtste geval gaat ze zelfs barstjes en kloven vertonen.

Schoonheidsgeheimen uit de Maghreb Geüpdatet op 08/08/2006 - 00h00

Natuurlijke schoonheidsproducten zitten duidelijk in de lift. Dankzij reizen en culturele vermenging worden "verjongingsgeheimen" ook naar het Westen geëxporteerd, tot ons grote genoegen. Populaire producten zijn: zwarte zeep , rassoul , arganolie en andere kwaliteitsingrediënten uit de Maghreb .

Huidreiniging: ook 's ochtends is belangrijk! Geüpdatet op 15/07/2008 - 00h00

Dat de huid elke avond gereinigd en ontschminkt moet worden, is genoegzaam bekend. Maar 's ochtends slaan nogal wat vrouwen de reinigingsfase over en beginnen ze zich meteen te schminken. Een slechte gewoonte!

Laser-epilatie voor een huid zonder haartjes Geüpdatet op 06/04/2009 - 00h00

Sinds de officiële goedkeuring van de eerste toestellen, dertien jaar geleden, kende laser-epilatie een steeds groeiend succes. Deze techniek wordt tegenwoordig door heel wat mensen toegepast.

Na de zomer zit er één ding op: hydrateren! Geüpdatet op 12/08/2008 - 00h00

De huid hydrateren is het hele jaar door een must, maar aan het einde van de zomer is hydratatie nog belangrijker. Onder het bruine kleurtje lijdt de opperhuid onder de warmte en de zon. Intensieve verzorging is dan ook aangewezen!

Hydratatie: vergeet de vette huidtypes niet! Gepubliceerd op 10/11/2015 - 12h13

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan ook een vette huid uitdrogen, en dof en ongemakkelijk aanvoelen. Om hieraan te ontsnappen, is een aangepaste hydratatie van de huid essentieel.

Ultraviolette stralen: de gevolgen van de zon voor onze huid Geüpdatet op 11/07/2016 - 10h35

De zon is een vriend die we moeten koesteren. De juiste dosis levert ons een mooi bruin kleurtje op en een beter moreel. Maar overmatige blootstelling aan de ultraviolette stralen kunnen zware gevolgen hebben. We bekijken de effecten van de zon op onze huid, van de aangenaamste tot de meest schadeli...

Baarmoederhalskanker: aanvraag voor het op de markt brengen van het vaccin Cervarix Geüpdatet op 28/03/2006 - 00h00

De farmaceutische firma GlaxoSmithKline heeft bij het Europees Bureau voor Geneesmiddelenbeoordeling (EBGB) een aanvraag ingediend voor het op de markt brengen van Cervarix, een vaccin tegen baarmoederhalskanker. Dit type vaccin is een belangrijke innovatie en een grote stap vooruit voor vrouwen ove...

De laatste trends in de nutricosmetica en cosmetic food Geüpdatet op 15/07/2008 - 00h00

Ze zouden bijdragen tot wat de 'schoonheid van binnenuit' wordt genoemd: de voedingsmiddelen met speciale toegevoegde actieve bestanddelen die de huid mooier, jonger, enz. maken. Het gaat concreet om de nutricosmetica (voedingssupplementen die een cosmetisch effect beloven) en cosmetic food (voeding...

De complicaties van piercings Geüpdatet op 14/09/2004 - 00h00

Piercings - het doorboren of steken van voorwerpen in de huid - zijn niet zonder gevaar. De complicaties van deze bij jongeren bijzonder populaire praktijk zijn ingedeeld in vier categorieën…

Ontgiftingskuur voor de huid: een mooie huid in een wip Geüpdatet op 11/05/2016 - 09h48

Een doffe teint, kleine onvolmaaktheden, zichtbare poriën… Onze huid ziet er wat levenloos uit en het is ook tijd dat we weer wat kleur krijgen. Ziehier onze vaste verzorgingsroutine om die grauwe sluier te lichten en u weer een mooie huid te geven. Vermoeidheid, stress, slechte voeding, roken, de z...

Piercing, trendy but...risky Geüpdatet op 06/05/2003 - 00h00

Piercing is in. Voor steeds meer jongeren betekent het een bevestiging van hun identiteit en eigenwaarde. De gezondheidsrisico's zijn aanzienlijk. Maar dat lijkt de hype alleen maar aan te wakkeren.

Hennatatoeage: kans op levenslange allergie! Gepubliceerd op 19/07/2011 - 10h07

Denk eerst goed na als u van plan bent een hennatatoeage te laten plaatsen. Een natuurlijke kleurstof? Niets is minder zeker! In de industrie wordt vaak een zeer courant product aan henna toegevoegd en dat product kan levenslange allergie veroorzaken.

Zweten: vijf tips om u deze zomer te schminken zonder te glimmen Geüpdatet op 19/07/2016 - 14h24

Vrouwen die makkelijk zweten of een gemengde tot vette huid hebben, kunnen ‘s zomers danig in de problemen komen met hun make-up . Onze specialiste vertelt u hoe u uw make-up kunt fixeren zonder dat ze gaat glimmen en hoe u zelfs als het heet is een frisse teint behoudt.

Jonge gemengde huid, een complexe zaak Gepubliceerd op 02/12/2013 - 16h37

Eén op de drie jonge vrouwen tussen 16 en 20 zegt van zichzelf een gemengde huid te hebben. Terwijl hun mamma's ervan dromen zo'n huid te hebben, die naar eigen zeggen "ideaal, fris, glad en zacht bij het aanraken" is, blijft zo'n type huid voor de tieners een nachtmerrie. Ze typeren haar als "onvoo...

Aftersun-producten: voor een gezonde huid en een mooi kleurtje Geüpdatet op 24/08/2016 - 12h19

Na blootstelling aan de zon moet u absoluut een aftersunproduct gebruiken om uw huid het nodige comfort te bieden en te beschermen. En op dat vlak is er goed nieuws: met de huidige producten kunt u uw bruine kleurtje ook langer vasthouden en dat op een compleet veilige manier!

Epilatie: Twijfels over een methode Geüpdatet op 08/06/2009 - 00h00

Enzymatische afbraak is in trek in de Verenigde Staten. Zal deze methode de laserbehandeling onttronen? Volgens de fabrikant, volstaat een beetje gel om onze benen definitief glad en mooi te krijgen. Toch heerst nog veel twijfel wat de beloften van deze nieuwe methode betreft.

Piercing: een stand van zaken Geüpdatet op 08/07/2008 - 00h00

Een team van Britse wetenschappers heeft zich net verdiept in het fenomeen piercing in onze samenleving. De onderzoekers antwoordden op sociologische vragen - leeftijd, geslacht, geviseerde lichaamsstreken - rond dit onderwerp dat een grote impact kan hebben op onze gezondheid.

Uitkijken voor de winterzon Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h00

Zowel mensen die de wintervakantie doorbrengen in de zon als mensen die voor de bergen kiezen, moeten uitkijken voor de zon en meer bepaald de UV stralen die huidkanker kunnen veroorzaken. Hoe u uw huid tegen de zon moet beschermen, verneemt u hier.

Dermocosmetica: ontcijfer de etiketten Geüpdatet op 06/04/2016 - 10h19

Dermocosmetische producten zijn cosmetica, verzorgingsproducten dus, maar ze zijn ook bestemd voor de behandeling van huidproblemen (psoriasis, eczeem) en huidtypes die heel gevoelig of vatbaar voor allergieën zijn. Deze producten zijn over het algemeen te krijgen in de apotheek en hebben een betere...

Tatoeages: Hoe raak je er zonder risico's van af? Gepubliceerd op 22/04/2014 - 17h08

Je wou dolgraag een tatoeage, je vond hem mooi, maar om allerlei redenen wil je er nu van af. Met de lasertechniek is dat tegenwoordig ook geen probleem meer. Maar hoe gebeurt het en onder welke omstandigheden?

Hoe kan je een tatoeage laten wegnemen? Geüpdatet op 24/10/2006 - 00h00

De technieken om tatoeages te laten verwijderen zijn vandaag erg doeltreffend. De meest recente techniek berust op het gebruik van de pigmentlaser Q Switch die sommige tatoeages kan verwijderen zonder littekens na te laten. Maar dat succes mag geen invloed hebben op uw beslissing: een tatoeage is en...

Douchegel is ook een schoonheidsproduct! Gepubliceerd op 16/08/2016 - 09h39

Vrij ongewoon tot niet zo lang geleden, maken douchegels tegenwoordig deel uit van onze dagelijkse gewoonten. Geparfumeerd, leuk, praktisch, ze zijn onmisbaar geworden voor onze dagelijkse hygiëne. Maar ze kunnen ook een bijkomende troef zijn voor onze schoonheid! Enkele tips…

Ellaginezuur en rood fruit: een superverzorging voor een stralende huid Geüpdatet op 29/11/2016 - 15h03

Ellaginezuur is een krachtig antioxiderend middel dat rimpels en pigmentvlekken helpt voorkomen. Het is in de cosmetische industrie dan ook een veel gebruikte werkzame stof. Ellaginezuur is terug te vinden in tal van fruitsoorten en wordt verwerkt in verzorgingsproducten voor een stralende huid.

Negen goede voornemens voor een stralend uiterlijk! Geüpdatet op 12/01/2016 - 10h44

Nieuwjaar, dat betekent ook goede beauty voornemens maken. Met deze tien makkelijke schoonheidstips zet u zichzelf in de bloemetjes zonder eraan te hoeven denken. Neem ze gewoon op in uw dagelijkse routine als u uw toilet maakt.

Epileren en psoriasis: gaat het samen? Geüpdatet op 13/04/2016 - 09h25

Psoriasis is een goedaardige huidziekte die wel heel hinderlijk kan zijn. Zich scheren of ontharen is niet altijd vanzelfsprekend voor wie kampt met psoriasis, al is de ziekte niet onverzoenbaar met epilatie. Het moet dan wel op de juiste manier en met de juiste techniek gebeuren om de al broze huid...

Mooi van 's morgens vroeg! Geüpdatet op 25/12/2007 - 00h00

Stapt u steevast met het verkeerde been uit bed of moet u een uur in de badkamer hangen vooraleer u aanspreekbaar bent? Ja of nee, in elk geval zijn er middeltjes die het u makkelijker kunnen maken!

Een gezonde geest in een gezonde huid Geüpdatet op 13/11/2007 - 00h00

Als meest zichtbaar deel van ons lichaam, geniet ons gezicht van talrijke kleine attenties, gaande van een peeling tot allerlei hydraterende crèmes. De doeltreffendheid van deze goede zorgen kan nog verbeterd worden door een regelmatige toepassing van de meest fundamentele behandeling: de reiniging...

Te mijden cosmetische producten in de zon Geüpdatet op 25/07/2016 - 14h22

Cosmetische producten en zon gaan vaak niet goed samen. Ook al lijken sommige werkzame stoffen en cosmetische producten onschadelijk, in werkelijkheid zijn ze niet zonder risico’s. We nemen de lichtgevoeligmakende producten die u tijdens uw vakantie beter mijdt onder de loep.

Vitamine A: een bondgenoot voor uw huid! Geüpdatet op 21/12/2016 - 09h41

Retinoïden zijn afgeleiden van vitamine A en worden zowel door dermatologen als door de cosmetische industrie gebruikt voor het behandelen van acne of het herstellen van schade door de huidveroudering. We bekijken de voor- en nadelen.

Turista: neem uw voorzorgen vóór de vakantie Geüpdatet op 27/05/2003 - 00h00

Wat is er vervelender dan diarree te krijgen tijdens uw vakantie? En toch volstaan enkele eenvoudige maatregelen vaak om dit ongemak te voorkomen. Een overzicht van de oorzaken, de preventiemaatregelen en de behandeling.

Vier massages om mijn winter een boost te geven! Geüpdatet op 08/03/2016 - 14h29

In putje winter staan ons energiepeil en ons humeur soms op een laag pitje. Wellness massages kunnen dan een moment van welverdiende rust en ontspanning bieden. Sonia Petrau-Gay is masseur en kinesist* en zet de weldoende effecten van deze massages op een rij. Ze verwarmen lichaam en geest en doen o...

Weet u hoe uw huid te verwennen? Geüpdatet op 27/04/2011 - 08h50

Een goede huidverzorging is belangrijk en valt ook aan te leren. Welke verzorgende en cosmetische producten zijn het best geschikt voor de huid? Welke basisregels voor de dagelijkse hygiëne werken een mooie huid in de hand? Het zijn enkele van de vragen die hier aan bod komen. Weet u hoe u uw huid m...

Uw bruine kleurtje kwijt? Het moment voor een laser-epilatie! Geüpdatet op 07/11/2011 - 15h27

Bij laserepilatie wordt een lichtstraal via de melanine in de haartjes naar de haarzakjes geleid die dan vernietigd worden. Maar melanine is ook het pigment dat onze huid kleurt na het zonnen. Daarom mag laserepilatie niet worden toegepast op een gebruinde huid . Dus, als u uw bruine kleurtje kwijt...

Tatoeages: brandende vakantiesouvenirs Geüpdatet op 08/02/2005 - 00h00

Tijdelijke tatoeages zijn steeds meer in, met een toenemend aantal allergische reacties als gevolg. Niet henna is daarbij de schuldige, wel de gebruikte hulpstoffen.

Een zijdezachte huid Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Uw lichaam heeft speciale verzorging nodig, want als uw huid niet elke dag gevoed wordt, dreigt ze uit te drogen. Gebruik geen schuimende producten of te agressieve gels onder de douche of in bad (u mag gerust baden, maar niet langer dan tien minuten en in lauw in plaats van in warm water). Hebt u e...

Beautytips uit de hele wereld Geüpdatet op 11/03/2008 - 00h00

Van Polynesië tot Zwart Afrika, Azië en de Maghreb, wereldwijd zijn er duizenden schoonheidsgeheimen die doorgegeven worden van moeder op dochter. De 'geheimen' zijn vaak gebaseerd op een paar doeltreffende ingrediënten die met succes uitgevoerd worden. Een paar tips voor de exotische vrouw in u!

Schrobben maar, u wordt er alleen maar beter van! Geüpdatet op 23/01/2007 - 00h00

Een raadseltje: met welke handeling word je tegelijk wakker, krijg je een fluweelzachte huid , raak je van je vetcellen af en activeer je je hoofdhuid? Met de huid te schrobben natuurlijk! Een eenvoudig keukengeheimpje uit ons schoonheidssalon dat wonderen kan verrichten.

De zorg van het seizoen Geüpdatet op 05/06/2007 - 00h00

Uw huid glimt, uw eau de toilette ruikt zurig en uw make-up loopt uit? Dan moet u uw producten aanpassen aan het seizoen!

Zijn UV-filters in mijn dagcrème echt nodig? Geüpdatet op 26/02/2016 - 16h08

UV-stralen spelen een belangrijke rol in de vroegtijdige veroudering van de huid en zijn ook verantwoordelijk voor huidkanker. Om er ons tegen te wapenen, bevatten almaar meer dagcrèmes en andere fonds de teint en BB crèmes (Blemish Balm) UV-filters om de UVA- en UVB-straling tegen te houden. Is het...

Een vast schoonheidsritueel Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Schoonheid schuilt in eenvoudige handelingen. Hydrateer uw huid alvorens ze bloot te stellen aan externe agressie, vertroetel ze voor de nacht en spoel de overdag opgehoopte onzuiverheden weg.

Weet u hoe u uw huid ’s winters moet verzorgen? Gepubliceerd op 22/12/2017 - 11h27

‘s Winters droogt onze huid makkelijk uit . Behalve die kou is er nog de verwarming in huis, in de auto, de winkels, en die droogt de lucht uit waardoor onze huid vocht verliest . Maar daar valt iets aan te doen. Met de juiste verzorging wordt onze huid weer stralend . Maar kent u ook de kneepjes om...

Cosmetische producten: mijn buffer tegen de luchtvervuiling? Geüpdatet op 22/06/2016 - 09h44

Het aantal vervuilingspieken neemt hand over hand toe en onze huid ziet rood. Om deze schadelijke effecten tegen te gaan, ontwikkelen de laboratoria almaar vaker verzorgingsproducten die onze natuurlijke weerstand moeten verhogen en ons lichaam zo helpen de vrije radicalen te bestrijden. Kunnen deze...

Last van een vette huid? Maak komaf met de grove poriën! Geüpdatet op 11/10/2016 - 17h13

Wie een vette huid heeft, moet niet alleen de overmatige talg en de onzuiverheden behandelen, maar krijgt ook nog af te rekenen met grove poriën en een onregelmatige huidkorrel. Enkele tips van onze experts om komaf te maken met die te zichtbare poriën.

Wat u moet doen om uw tatoeages ’s zomers te beschermen Gepubliceerd op 18/08/2016 - 09h57

Als u een tatoeage hebt – een oudere of een recente, dat maakt niet uit – moet u die beschermen. Dr. Nicolas Kluger is dermatoloog in Helsinki en gespecialiseerd in medische kwesties rond tatoeages en piercing. Hij geeft een overzicht van aan te kweken gewoonten om tatoeages , maar ook en vooral onz...

Striemen: ken ze om ze beter te bestrijden! Geüpdatet op 01/02/2017 - 17h03

Striemen hebben geen enkele impact op de gezondheid. Toch worden ze vaak als onesthetisch ervaren en kunnen ze het leven van heel wat vrouwen (en van sommige mannen) danig vergallen! Zijn deze strepen te voorkomen? En kunnen we ze ook weer kwijtraken?

PUBLICITÉ