PUBLICITÉ
ARTIKELS MOOI BRUINEN
10 online artikels over Mooi bruinen
Een getaande huid, ook na de vakantie Gepubliceerd op 24/08/2012 - 12h50

Niets is zo aangenaam als met een getaande huid opnieuw op het werk te verschijnen na een vakantieperiode . Om uw bruin zomerkleurtje te behouden, zijn zelfbruiners, producten voor een verlengde verzorging, capsules en 'Terre de Soleil'-poeder uw bondgenoten.

Blootstelling aan de zon: een goed voorbereide huid Gepubliceerd op 12/05/2017 - 10h15

De zon mag dan wel uitstekend zijn voor onze gemoedsgesteldheid, ze is niet altijd even liefdevol voor onze huid. Om deze voor te bereiden op een slimme blootstelling aan de zon, geven we u twee tips: pas uw voedingsgewoonten aan en... verwen uzelf!

De geheimen van het bruinen Geüpdatet op 15/04/2008 - 00h00

Bruinen door de zon, niets is zo natuurlijk. Onze huid is ervoor gemaakt. Alleen heeft de natuur geen rekening gehouden met de esthetische trends die ervoor zorgen dat we vandaag allemaal op elk moment bruin willen zien! Maar we kunnen perfect blijven toegeven aan onze hang naar de zon en toch een g...

Bruinen zonder uw zonnekapitaal aan te spreken! Gepubliceerd op 30/06/2017 - 14h40

De teerbleke, transparante porseleinen pop-look was aan het begin van de twintigste eeuw heel erg in de mode, maar inmiddels is de trend duidelijk overgegaan naar een gekleurde huid. En schoonheid mag dan wel geassocieerd worden met een zongebruinde 'gezonde' teint die op zich psychisch en fysiek we...

Bruinen: zorg voor een hoge bescherming Gepubliceerd op 19/05/2015 - 13h06

Een heerlijke week zalig nietsdoen in de zon ... We dromen er al maanden van! We bezorgen u een aantal tips om te vermijden dat de droom een nachtmerrie wordt.

Veilig bruinen Gepubliceerd op 07/08/2012 - 11h14

Bruinen kan, als u uw voorzorgen neemt. De voornaamste risico's van de UV-stralen zijn zonnebrand , veroudering van de huid en, op lange termijn, een verhoogde kans op huid kanker . Maar als u een aantal veiligheidsregels in acht neemt, kunt u met een gerust hart en zonder schadelijke effecten bruin...

Wat eten om beter te bruinen? Gepubliceerd op 12/05/2017 - 10h14

Goed bruinen houdt in dat de huid een mooie goudbruine kleur krijgt, maar ook dat men weet hoe de huid beschermd moet worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling, zout, wind, water… Sommige voedingsmiddelen zijn goed om de huid te helpen kleuren, andere om dat kleurtje te onde...

Uw zonnepaspoort voor de zomer Gepubliceerd op 30/06/2016 - 12h36

Eindelijk is de zon er! Iedereen wil er natuurlijk van profiteren ... Dat kan, maar niet om het even hoe. Een overzichtje van hoe u optimaal en zonder risico kunt zonnen.

Uitkijken voor de winterzon Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h00

Zowel mensen die de wintervakantie doorbrengen in de zon als mensen die voor de bergen kiezen, moeten uitkijken voor de zon en meer bepaald de UV stralen die huidkanker kunnen veroorzaken. Hoe u uw huid tegen de zon moet beschermen, verneemt u hier.

Zeven tips voor een mooi bruin kleurtje zonder sporen! Geüpdatet op 13/07/2017 - 11h28

Een mooi bruin tintje dat lang houdt, krijgt u niet door extra in de zon te gaan liggen, maar wel heel geleidelijk aan tijdens uw activiteiten en door op de heetste uren van de dag de schaduw op te zoeken. Naast deze basisregels geven we u nog zeven tips mee voor een mooi bruin tintje.

PUBLICITÉ