PUBLICITÉ
ARTIKELS KLEDING FITHEID EN GEZONDHEID
8 online artikels over Kleding fitheid en gezondheid
De gezondheidsrisico’s van slim fits en andere te strak zittende kleren Gepubliceerd op 14/09/2016 - 16h02

Als u te strak zittende kleren draagt, denkt u allicht meteen aan het doembeeld van een opgeblazen lichaam. Maar dat is lang niet het grootste minpunt. Uw lichaam uren achtereen samendrukken heeft vooral ook gevolgen voor uw gezondheid. We nemen enkele risico’s onder de loep om u ervan te overtuigen...

Maken onze kleren ons echt ziek? Gepubliceerd op 03/07/2016 - 22h27

Er verschijnen almaar meer alarmerende artikelen over toxische stoffen in kleren. Zijn onze kleren echt een risico voor onze gezondheid?

Welk badpak voor mijn figuur? Geüpdatet op 23/07/2012 - 13h31

De keuze van een badpak is vaak de laatste stap voor de vakantie. Die keuze moet zorgvuldig gebeuren als u van uw verblijf aan zee een feest te maken! Maar hoe kiest u een badpak dat past bij uw figuur, dat de onvolmaaktheden wat verdoezelt en de dingen die u leuk vindt aan uw lichaam extra in de ve...

Kleren: de beste bescherming tegen de zon Gepubliceerd op 30/06/2017 - 14h50

Kleren dragen is de beste manier om uw huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Maar niet alle kleren zijn even doeltreffend. Om dat wel te zijn moeten kledingstukken voldoen aan drie criteria.

Weg met strakke broeken, leve de slobberbroeken! Gepubliceerd op 05/07/2016 - 17h00

"Baggies" of slobberbroeken hebben nog een mooie toekomst voor zich. Ze zijn immers gezond, terwijl de lijst van symptomen die worden toegeschreven aan te strakke kledij indrukwekkend lang is.

Beha: een delicate keuze Gepubliceerd op 25/03/2014 - 12h31

De keuze van een beha is voor heel wat vrouwen een kopbreker. Alhoewel het een kledingstuk is dat u niet meteen ziet, kan het een doodgewone decolleté tot een verleidingswapen omtoveren. En omgekeerd.

Kledij die bijdraagt tot het welzijn Gepubliceerd op 21/04/2015 - 11h49

Er bestaan nu allerlei stoffen met antitranspiratie-, anti-UV-, antibacteriële en cosmetische eigenschappen. Deze 'bioactieve' stoffen zijn 100% onschadelijk voor de mens en zorgen ervoor dat we ons op een totaal andere manier kleden .

PUBLICITÉ