PUBLICITÉ
ARTIKELS KIND IN DE CRÈCHE
5 online artikels over Kind in de crèche
Kinderopvang beschermt tegen leukemie! Gepubliceerd op 25/08/2014 - 15h28

De link tussen kinderopvang en leukemie? Kinderen die vanaf de eerste maanden naar de crèche of naar een pleegmoeder gaan, zouden minder risico lopen om later leukemie te krijgen dan kinderen die overdag niet naar de opvang gaan.

Diarree en verkoudheid: hoe kan ik het infectiegevaar beperken in groep? Geüpdatet op 13/12/2011 - 10h24

Misschien hebt u kinderen die u elke dag naar school brengt en gaat het allerkleinste sinds kort ook naar de crèche. Allicht bent u dan bang dat ze deze winter allerlei soorten infecties oprapen tijdens het samenzijn met anderen . Diarree en verkoudheid zijn meestal wel onschuldige infecties , maar...

Kinderdagverblijven, verspreiders van meningitis Geüpdatet op 28/01/2003 - 00h00

Voor het eerst toont een studie aan dat kinderdagverblijven een rol spelen in de rechtstreekse overdracht van pneumokokken, bacteriën die meningitis, pneumonie en sepsis veroorzaken. Kinderen die vaak naar kinderdagverblijven gaan, brengen de bacteriën over op hun jongere broers en zusjes thuis.

Een crèche kiezen: vier vragen die u zich moet stellen Geüpdatet op 21/05/2013 - 12h36

De baby naar de crèche doen is goed voor zijn sociale ontwikkeling en zijn afweersysteem. Maar hoe moet u de crèche kiezen? Enkele elementen en criteria zoals vervuiling, sociaal contact of vertrouwen kunnen u bij uw keuze helpen.

PUBLICITÉ