PUBLICITÉ
ARTIKELS HYPOGLYCEMIE
5 online artikels over Hypoglycemie
Hoe hypoglykemie te herkennen? Geüpdatet op 14/04/2009 - 00h00

Mensen met diabetes zijn niet de enigen die risico lopen op een te lage bloedsuikerspiegel of hypoglykemie. Vasten is bijvoorbeeld een veel voorkomende oorzaak van hypoglykemie. Welke andere factoren kunnen leiden tot hypoglykemie? Wat zijn de symptomen en hoe moeten we reageren?

Hoe hypoglykemie te herkennen? Geüpdatet op 21/12/2012 - 15h15

Mensen met diabetes zijn niet de enigen die risico lopen op een te lage bloedsuikerspiegel of hypoglykemie . Vasten is bijvoorbeeld een veel voorkomende oorzaak van hypoglykemie . Welke andere factoren kunnen leiden tot hypoglykemie? Wat zijn de symptomen en hoe moeten we reageren?

Hypoglykemie uitgelegd voor sporters Gepubliceerd op 18/08/2014 - 16h05

Hypoglykemie of een te lage bloedsuikespiegel is een fenomeen dat veel voorkomt bij duursporten. Hoe komt dat en hoe kunnen we het voorkomen?

Diabetes type 2: opgelet voor hypoglykemie! Geüpdatet op 23/11/2015 - 15h49

Diabetes verzorgen is in de eerste plaats de bloedsuikerspiegel onder controle houden zonder in de gevarenzone te komen van hypoglykemie of een abnormale daling van de bloedsuikerspiegel. Dat risico wordt bij diabetes type 2 nog te zeer onderschat. Een sterke daling van de bloedsuikerspiegel kan noc...

PUBLICITÉ