PUBLICITÉ
ARTIKELS HET KLEUREN VAN DE HAREN
6 online artikels over Het kleuren van de haren
Voor een goede haarverzorging: wat u moet weten over haarkleuringen Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h28

Een nieuw kleurtje aanbrengen om uw grijze haren te camoufleren of omdat uw natuurlijke haarkleur u niet of niet meer aanstaat, is tegenwoordig heel normaal geworden. Maar denk eraan dat een haarkleuring niet onschuldig is. Gekleurd haar vereist een zekere vaardigheid en een specifieke verzorging. D...

Haarverf: almaar meer allergieën Geüpdatet op 27/02/2007 - 00h00

Allergieën aan kleurmiddelen voor het haar zijn te wijten aan een ingrediënt dat tot op vandaag niet vermeden kan worden: paraphenyleendiamine. Het aantal allergieën is aan een opmars toe, maar verrassend is dat niet: het aantal mensen dat zijn haar verft, neemt in dezelfde mate toe!

Haarkleuring: lang niet zo onschuldig! Geüpdatet op 16/03/2004 - 00h00

Volgens een recente Amerikaanse studie lopen vrouwen die al 25 jaar of langer hun haar verven, een verhoogd risico op kanker van het type non-Hodgkin-lymfoom.

Haarkleuren: 22 verboden substanties Geüpdatet op 17/10/2006 - 00h00

Haarkleurmiddelen worden ervan verdacht dat ze het risico op blaaskanker verhogen. Daarom wordt een ultimatum opgelegd aan de producten. Ze moeten bewijzen dat de chemische bestanddelen in hun producten onschadelijk zijn. Een verdict van de Europese Commissie.

Haarkleurstoffen: goed nieuws Gepubliceerd op 17/09/2013 - 10h10

Gebruik van haarkleurstoffen zou het risico op sommige kankers verhogen. Dat is echter nog altijd niet bewezen. Onlangs werden alle studies over dit onderwerp aan een grondige analyse onderworpen. Daaruit blijkt dat mensen die hun haar laten kleuren, niet vaker kanker krijgen.

PUBLICITÉ