PUBLICITÉ
ARTIKELS EETLUSTREMMER
11 online artikels over Eetlustremmer
Natuurlijke tussendoortjes Gepubliceerd op 30/03/2017 - 15h45

We dromen er allemaal van om af te vallen , liefst op een makkelijke en snelle manier. Natuurlijke tussendoortjes kunnen daarbij helpen. Ze zijn doeltreffend én brengen onze gezondheid niet in gevaar, iets wat wel het geval is met veel geneesmiddelen die vrij te krijgen zijn in de apotheek. Die gene...

Ik heb altijd honger om 11 uur. Wat kan ik doen? Gepubliceerd op 11/04/2017 - 15h06

Een rammelende maag aan het eind van de voormiddag is een teken dat het ontbijt te karig was. Ontbijten is belangrijk, en toch blijven veel mensen ermee worstelen. Enkele tips om te voorkomen dat we het overslaan.

Ik heb altijd honger. Hoe kan ik mijn eetlust remmen? Gepubliceerd op 18/05/2017 - 16h54

Sommige mensen zijn snel verzadigd , andere mensen raken maar niet verzadigd en hebben constant honger. Dat is niet echt comfortabel en zet aan om te veel te eten, met het gevaar dat de kilo ’s er snel bijkomen. Hoe kunt u een alles verslindende eetlust remmen?

Vermageren zonder honger te lijden: kies verzadigende voedingsmiddelen Gepubliceerd op 24/11/2014 - 16h32

Het woord ‘dieet’ wordt automatisch geassocieerd met calorieën, zelden of nooit met de term verzadiging of verzadigd zijn. Het is nochtans door het verzadigingsgevoel dat we bij het diëten frustraties vermijden en de vaak daarmee gepaard gaande snoepbuien. Maar hoe kunnen we ons buikje vol eten zond...

Tegen de honger: vezels en proteïnen Gepubliceerd op 13/10/2014 - 14h54

Het probleem met diëten is dat men er ook moet in slagen om zijn honger te stillen. Als dat het geval is, zal het ook gemakkelijker zijn om die "ontzettende zin in iets lekkers" te beheersen. Om aan het einde van een maaltijd een verzadigd gevoel te hebben, kunnen wij beroep doen op twee voedingssto...

Dieet: wees de verleiding de baas! Gepubliceerd op 10/03/2016 - 16h53

Bent u op dieet ? Dan moet u weten dat hoe meer u ervan overtuigd bent te kunnen weerstaan aan de verleidingen, des te meer kans u zult hebben om voor de verleiding te bezwijken. Dat is althans wat een recent onderzoek aantoont. Als u aan de verleiding wilt weerstaan, moet u alle ontzeggingen vermij...

Hoe blijft u het knabbelen en dwangmatig eten de baas? Gepubliceerd op 01/07/2014 - 16h50

Of u op dieet bent of niet, het tussendoor knabbelen en boulimieaanvallen riskeren op de duur zwaar door te wegen. We bezorgen u een aantal tips die u in de praktijk kunt omzetten om uw dwangmatige obsessies en de daaropvolgende gewichtstoename te beperken.

Mannen kunnen hongergevoel beter onderdrukken Geüpdatet op 09/02/2009 - 00h00

Mannen zouden hun hongergevoel beter kunnen wegdenken dan vrouwen. Dat suggereert een recente Amerikaanse studie. Een mogelijke verklaring is de impact van de vrouwelijke hormonen op de hersenen.

Vermageringshormoon Geüpdatet op 10/09/2002 - 00h00

Onderzoekers hebben een hormoon gevonden dat de eetlust met 1/3 vermindert. Als deze ontdekking wordt bevestigd, zou dit een nieuwe weg kunnen openen in de strijd tegen obesitas.

Konjak, nopal, blaaswier: planten die helpen afslanken! Geüpdatet op 01/06/2017 - 16h38

Natuurlijke hongerstillers zijn de ideale bondgenoot voor mensen die een vermageringsdieet volgen. Extracten van planten als konjak geven een verzadigend gevoel en ze bevatten weinig of geen calorieën!

PUBLICITÉ