PUBLICITÉ
ARTIKELS ATOPISCH ECZEEM
5 online artikels over Atopisch eczeem
Misschien is het wel eczeem? Gepubliceerd op 10/11/2017 - 13h47

Eczeem , vandaag vaker atopische dermatitis genoemd, is een huidaandoening die veel voorkomt bij kleine kinderen, maar soms wordt ze pas op volwassen leeftijd vastgesteld. Hoe herkent u ze?

Rode vlekken en droge huid bij baby's en kleine kinderen: misschien atopisch eczeem? Gepubliceerd op 10/11/2017 - 13h51

Eczeem bij baby's, ook atopische dermatitis genoemd, treft 1 kind op 5 tussen de leeftijd van drie maanden en twee jaar. Symptomen zijn rode plekken, een droge en schilferige huid en hevige jeuk. Gelukkig verdwijnt eczeem meestal zoals het gekomen is en kunnen bepaalde maatregelen de symptomen verza...

Atopisch eczeem: adviezen voor ouders Gepubliceerd op 10/11/2017 - 13h52

Atopische dermatitis of atopisch eczeem is een aandoening die vooral voorkomt bij kinderen. De frequentie in de westerse landen is bovendien aanzienlijk gestegen. Wat doen we met een kind met atopisch eczeem ? Welke adviezen kunnen we de ouders geven?

Atopisch eczeem: te voorkomen door de huid te hydrateren? Geüpdatet op 23/11/2015 - 12h12

Een verzachtend middel aanbrengen is het sluitstuk van de onderhoudsbehandeling van atopisch eczeem . Onlangs heeft een studie aangetoond dat het dagelijks hydrateren van de huid vanaf de geboorte het ontstaan van deze chronische ontstekingsziekte van de huid kan voorkomen. Een woordje uitleg.

PUBLICITÉ