PUBLICITÉ
ARTIKELS PEDICURE
6 online artikels over Pedicure
Spa voetverzorging, lichaamsverzorging en wellness Gepubliceerd op 06/12/2016 - 17h21

De spa voetverzorging is een combinatie van pedicure, peeling, massage en een voetbad van warme paraffine. Een complete verzorging waar u heerlijk ontspannen uitkomt, met mooie en lichte voeten!

Mooie voeten in de zomer! Gepubliceerd op 26/07/2015 - 16h36

Tijdens de zomermaanden trekken we regelmatig onze schoenen uit en kunnen we onze tenen nog eens frisse lucht laten opsnuiven... Een goede gelegenheid om ons te buigen over diezelfde tenen om definitief een einde te maken aan hun kleine problemen.

Uw voeten verwennen: een gebruiksaanwijzing! Gepubliceerd op 25/08/2014 - 12h04

Voeten worden in sommige culturen verafgood, in onze contreien worden ze helaas nog al te vaak verwaarloosd. Dit artikel is een unieke kans om dit plooitje glad te strijken! Hoog tijd dus voor een grondige verwenbeurt van onze voeten. Maar hoe doe ik dit het best en hoe begin ik eraan?

'French pedicure', een gebruiksaanwijzing Gepubliceerd op 22/10/2013 - 10h40

U kent wellicht al de french manicure, maar sinds een aantal jaar zit ook de french pedicure, in de lift. Die biedt, naast de look nog een extra troef: met deze methode die gebaseerd is op natuurlijke kleuren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag of de kleur van uw nagels bij uw outfit pa...

Voetverzorging: denk er dagelijks aan! Gepubliceerd op 22/10/2013 - 10h38

We kunnen elke dag op onze voeten rekenen. Vanaf onze eerste stappen, dragen ze ons lichaam en ons gewicht... Het zou dus bijzonder ondankbaar zijn als we niet elke dag wat aandacht zouden schenken aan de verzorging van onze voeten . Bovendien zijn de regels van de voetverzorging niet zo moeilijk na...

10 tips voor een goede voetenverzorging Gepubliceerd op 18/06/2012 - 14h58

Onze voeten krijgen het het hele jaar door hard te verduren, en zeker in de zomer. Probeer ze dagelijks te verzorgen, want ze zijn veel te kostbaar om ze te verwaarlozen. Hieronder geven we u in tien vragen / antwoorden de basiszorgen voor gelukkige voeten.

PUBLICITÉ