PUBLICITÉ
ARTIKELS GOED BEDDENGOED
8 online artikels over Goed beddengoed
Een goed bed voor een gezonde slaap Geüpdatet op 15/06/2010 - 00h00

Een goed bed is cruciaal voor de kwaliteit van onze slaap. Maar aan welke criteria moeten een matras en het onderstel precies voldoen? En wanneer moeten we het bed vervangen? Hieronder vindt u de antwoorden op uw vragen en enkele praktische tips.

De ideale slaapkamer voor een goede nachtrust Geüpdatet op 06/04/2009 - 00h00

Goed slapen is de eerste voorwaarde om je lekker te voelen... Begin daarom maar alvast om uw slaapkamer in te richten volgens de regels van de kunst.

Hoe uw matras te kiezen? Geüpdatet op 03/07/2007 - 00h00

We brengen één derde van ons leven door in bed . Het is dus belangrijk dat we ons beddengoed met de nodige zorg kiezen en het vervangen zodra dat nodig is. Hieronder een kleine handleiding om u te helpen de matras en de bedbodem te vinden die het best bij u past. En denk erom: een stevige steun is n...

Bedwantsen: alles over deze nieuwe bedreiging... Geüpdatet op 13/05/2013 - 18h41

De bedwantsen zijn terug van weggeweest! Deze minuscule insecten leven in beddengoed. In België zijn er almaar meer meldingen van mensen die tijdens hun slaap gebeten worden. Ze worden meegebracht door reizigers. Hoe herkent u ze en hoe raakt u ervan af?

Lagerugpijn: geen te harde matras! Geüpdatet op 02/12/2003 - 00h00

De gangbare opvatting dat ruglijders een harde matras nodig hebben, wordt in twijfel getrokken. Een middelharde matras zou doeltreffender zijn om rugpijn te verlichten en het gebruik van pijnstillers te verminderen.

Matrassen: met springveren, schuim of van latex? Geüpdatet op 28/05/2014 - 11h24

Vering, bekleding, densiteit, dikte, enz. Een matras kiezen is een hele opgave! We overlopen even de criteria waarmee u rekening moet houden om te kunnen genieten van een goede nachtrust.

Is mijn matras vervuild? Gepubliceerd op 15/11/2016 - 16h27

Matrassen zijn net als hoofdkussens bronnen van binnenhuisvervuiling. Matrassen scheiden namelijk toxische stoffen af en die komen bovenop de stoffen die vrijkomen tijdens onze activiteiten in huis of uit allerlei soorten voorwerpen en materialen in de woning. Hoe kunt u er zich tegen beschermen?

Naar bed, kampioenen! Geüpdatet op 07/10/2003 - 00h00

Specialisten zijn het erover eens dat er een nauwe samenhang bestaat tussen de slaapkwaliteit en de sportprestaties. Vertaal: wie slaapt, wint!

PUBLICITÉ