PUBLICITÉ
ARTIKELS FITHEID IN DE ZOMER
7 online artikels over Fitheid in de zomer
Veneuze circulatie in de zomer: wat u zeker moet weten… Geüpdatet op 10/08/2015 - 17h06

Zware benen , pijn of een oncomfortabel gevoel in de onderste ledematen, gezwollen enkels, enz. Grote hitte en een loden zon maken ons het leven soms knap lastig. Dr. Jean-François Van Cleef is vaatarts en legt uit hoe dat komt. Hij weerlegt intussen ook enkele hardnekkige mythes.

Slank de zomer door! Gepubliceerd op 31/07/2012 - 09h48

Hoe blijft u deze zomer slank of kunt u vermageren? Enkele redelijke afslankingstips voor een zomer in goede conditie , zonder u dingen te hoeven ontzeggen, zonder stress en zonder hongerlijden.

Test uw kennis over de zomer, het strand en de zon! Gepubliceerd op 17/07/2012 - 11h27

De vakantie is hier! Het is tijd om uw kennis in verband met preventie tijdens de zomer bij te schaven en om een aantal verkeerde ideeën te verdrijven die u anders zouden kunnen aanzetten tot het nemen van onnodige risico's.

Tips om veilig de zomer door te komen Gepubliceerd op 20/07/2016 - 17h00

Een duik in zee 's avonds laat, het zwemmen van de kinderen, bescherming tegen de zon... Ziehier enkele nuttige tips om alles vlot te laten verlopen. Ook golf- en zeilsurfen, jetski en waterscooter houden risico's in. Wat moet je weten om die activiteiten veilig te beoefenen?

's Nachts is het feest in de zomer! Gepubliceerd op 10/08/2016 - 10h26

Voor fuifnummers gaat de vakantie gepaard met slapeloze nachten ! Dansen, de nacht onder de blote hemel doorbrengen of 's nachts gaan zwemmen ... Iedereen vindt wel iets naar zijn gading!

De zomerfestivals... vanuit uw gezondheid bekeken! Gepubliceerd op 25/06/2012 - 12h47

Festivals zijn voor muziekliefhebbers zowat het leukste wat er bestaat tijdens de zomermaanden . Maar te midden van een twijfelachtige hygiëne , overdreven lawaai, slaaptekort en onevenwichtige voeding, wordt de gezondheid vaak vergeten... Gaan uw tieners naar festivals? Wij zetten voor u enkele bel...

PUBLICITÉ