PUBLICITÉ
ARTIKELS DROOMBEELDEN
5 online artikels over Droombeelden
Seksualiteit: zeven vragen over seksuele fantasieën Geüpdatet op 15/06/2016 - 09h57

Seksuele fantasieën maken deel uit van de erotische verbeeldingswereld. Het is een creatie van de geest waaruit seksuele opwinding kan voortkomen, een erotische gedachte of een erotisch beeld dus dat inwerkt op het lichaam. Seksuele fantasieën zijn zo een beetje de erogene zone van de hersenen!

7 goede redenen voor fantasma's Geüpdatet op 15/03/2010 - 00h00

Fantasma's maken wezenlijk deel uit van onze seksuele beleving. Ze zijn niet alleen afkomstig uit onze verbeeldingswereld, ze spelen ook een rol in ons liefdesleven. Geen sprake dus van schaamte wanneer we het hebben over onze fantasma's ! Het is veel belangrijker dat we hun rol begrijpen zodat we z...

Fantasmen, zei u? Geüpdatet op 28/10/2003 - 00h00

Fantasmen behoren tot onze intieme, erotische leefwereld en vervullen verschillende essentiële functies in onze seksualiteit. Maar hoe zien ze eruit? Welke zijn die denkbeeldige scenario's die ons soms evenzeer fascineren als ze ons verontrusten?

Je eigen seksualiteit aanvaarden: niet altijd even makkelijk Geüpdatet op 31/01/2006 - 00h00

Waarom leeft er rond seksualiteit, een perfect natuurlijk, onmisbaar en gezond gegeven, nog altijd zoveel angst en schaamte? Omdat het een sterke kracht is die we vaak niet begrijpen en waar we dan ook even vaak mee worstelen.

Waarvoor dienen fantasma's? Geüpdatet op 17/06/2003 - 00h00

Iedereen heeft fantasma's en die zijn bij iedereen verschillend. Maar welk nut kan deze erotische verbeeldingswereld hebben? Welke plaats neemt hij in in onze seksuele beleving? Een heel belangrijke plaats, want fantasma's zijn verre van overbodig of nutteloos. Ze spelen op verscheidene vlakken een...

PUBLICITÉ