PUBLICITÉ
ARTIKELS MORNING-AFTERPIL
6 online artikels over Morning-afterpil
De morning-afterpil, hoe werkt dat? Gepubliceerd op 09/01/2012 - 15h58

De morning-afterpil mag 's slechts uitzonderlijk worden gebruikt en is niet steeds efficiënt, maar hoe eerder men ze inneemt, hoe groter de kans op succes... Geslachtsgemeenschap zonder enige bescherming, verkeerd gebruik van het condoom (opgelet voor scherpe nagels), de pil vergeten... Deze en ande...

Zes vragen over de morning-afterpil Gepubliceerd op 28/11/2011 - 15h49

Weet u alles wat u moet weten over de morning-afterpil of de zogenaamde noodpil? Op een ochtend dat de angst u plots naar de keel grijpt, is ze een kostbare hulp. Maar ze moet wel juist worden gebruikt om doeltreffend te zijn.

Ellaone: de nieuwe morning-afterpil is verkrijgbaar Geüpdatet op 19/10/2009 - 00h00

De nieuwe morning-afterpil , doeltreffend tot 5 dagen na onbeschermde geslachtsgemeenschap , is uitsluitend op recept verkrijgbaar. Een woordje uitleg over de uitwerking, de ongewenste bijwerkingen en de bijzondere kenmerken van deze morning-afterpil .

De morning-afterpil vergeten? Geüpdatet op 11/02/2003 - 00h00

Ongewenste zwangerschap bij adolescenten blijft een groot probleem, hoewel er een spoedcontraceptie bestaat. In Engeland werd in arme wijken een enquête gehouden om na te gaan waarom jonge vrouwen de morning-afterpil niet gebruiken.

Verbruik morning-afterpil de hoogte in Geüpdatet op 06/01/2003 - 00h00

In antwoord op een interpellatie van senator Iris Van Ries gaf federaal minister van Volksgezondheid Jef Tavernier te kennen dat de verkoop van de morning-afterpil sterk gestegen is.

PUBLICITÉ