PUBLICITÉ
ARTIKELS MASTURBATIE
4 online artikels over Masturbatie
Weet u wat de rol van masturbatie is? Gepubliceerd op 11/03/2016 - 16h38

Vandaag weet iedereen wel dat je van masturberen niet doof kan worden! Maar wat is het nut van masturbatie? Kan het schadelijk zijn en waarom? Ja, masturberen is nuttig, en zeker niet schadelijk!

Masturbatie: het verschil tussen mannen en vrouwen Gepubliceerd op 28/11/2011 - 15h46

Masturberen is niet langer een taboe, of toch niet meer zo'n groot taboe als het vroeger was. En sinds er meer over gepraat wordt, stelt men vast dat er op dat vlak aanzienlijke verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Wat zijn de verschillen en waaraan zijn ze toe te schrijven?

En als u zichzelf nu eens streelde? Geüpdatet op 06/01/2004 - 00h00

Zelfstreling is niet hetzelfde als massage en masturbatie: het is zichzelf op een liefdevolle manier verwennen, iets wat we veel te weinig doen. Ons lichaam heeft immers liefde nodig, niet alleen van een minnaar of minnares, maar ook van onszelf. Zichzelf waarderen is goed, zijn eigen lichaam koeste...

Is masturbatie normaal? Geüpdatet op 06/05/2002 - 00h00

Vandaag de dag gelooft niemand nog dat je van masturberen doof wordt. Er zijn echter nieuwe mythes gerezen rond masturbatie, mythes die even ongegrond zijn als de schrik van onze voorouders. Laten we masturbatie dedramatiseren: wie masturbeert is geen monster!

PUBLICITÉ