PUBLICITÉ
ARTIKELS MANICURE-PEDICURE
10 online artikels over manicure-pedicure
Is nagellak ongezond? Gepubliceerd op 04/05/2017 - 14h33

Karmijnrood, felroze, oranje of zelfs blauw, groen en zwart … Nagellak is er tegenwoordig in alle mogelijke kleuren. Veel vrouwen houden van nagellak, maar het product bevat toxische stoffen . Dat blijkt uit een recent rapport van de Europese Commissie.

Spa voetverzorging, lichaamsverzorging en wellness Gepubliceerd op 06/12/2016 - 17h21

De spa voetverzorging is een combinatie van pedicure, peeling, massage en een voetbad van warme paraffine. Een complete verzorging waar u heerlijk ontspannen uitkomt, met mooie en lichte voeten!

Zijn kunstnagels gevaarlijk? Gepubliceerd op 08/11/2016 - 10h12

Hebben valse nagels of kunstnagels nadelen? Zijn ze schadelijk voor de echte nagels ? Zijn er sowieso risico's? Aan het woord is dr. Philippe Abimelec, dermatoloog en specialist op het vlak van nagels.

Wat te doen tegen zachte of broze nagels? Gepubliceerd op 12/06/2015 - 10h18

Zijn uw nagels te zacht of breken ze makkelijk af? Een overzichtje van wat u wel en niet moet doen om weer gezonde nagels te krijgen. Controleer tegelijk ook uw voeding of neem eventueel voedingssupplementen.

Stalen nagels en zijdezachte handen Gepubliceerd op 12/06/2015 - 10h16

Handen en nagels zijn net zo fragiel als het gelaat, ze vereisen regelmatige zorg. Een paar tips om mooi te zijn van top tot teen.

Nagels: doe-het-zelf manicure Gepubliceerd op 05/05/2015 - 12h43

Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste is niet de enige manier om mooie nagels te hebben. U kunt uzelf thuis ook een manicure geven om uw nagels te verzorgen en mooier en sterker te maken.

Vispedicure: niet echt aan te bevelen Geüpdatet op 31/07/2014 - 16h32

Voetverzorging door vissen? Het klinkt grappig en tof en volgens sommigen is het goed voor de huid. Maar de werkelijkheid is minder rooskleurig. Bacteriën, schimmels, infecties, enz… Vispedicure houdt heel reële gevaren in , terwijl er van de voordelen niet veel aan is.

Kleine nagelproblemen: oorzaken en remedies Geüpdatet op 28/05/2014 - 11h24

Naast de pathologische nagelaandoeningen - zoals aandoeningen veroorzaakt door een schimmel, ziekte of lichamelijk trauma - bestaan er ook allerlei kleinere nagelproblemen (zachte nagels, brekende nagels, verkleurde nagels, nagels met groeven, enz.). We bespreken de meest voorkomende problemen en ge...

Kunstnagels, een goed of een slecht idee? Gepubliceerd op 23/04/2013 - 14h32

Kunstnagels zijn heel populair. Sommigen laten ze zetten om in de mode te zijn, anderen willen er hun echte nagels mee camoufleren. Wat zijn de risico's voor de natuurlijke nagels. Enkele tips om het gevaar voor onze nagels zo klein mogelijk te houden.

Gave handen Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Kou, zon, huishoudproducten, … : uw handen hebben veel vijanden. De huid bevat immers slechts weinig talgklieren en wordt dus van nature weinig bevochtigd. Daardoor heeft ze speciale verzorging nodig, om uitdroging, rode uitslag en irritatie te vermijden.

PUBLICITÉ