PUBLICITÉ
ARTIKELS MAKE-UP
29 online artikels over Make-up
BB creams: een vernieuwende cocktail Gepubliceerd op 22/06/2017 - 15h56

BB creams? Wellicht klinkt deze term u nog niet bekend in de oren. BB creams zijn een bijzondere klasse dagcrèmes die pas enkele maanden geleden op de Belgische markt zijn verschenen. Het veelbelovende product zou vijf verzorgingen in één bieden.

Make-uptrends voor de lente Gepubliceerd op 22/03/2017 - 11h14

Met de terugkeer van de mooie dagen hebben vrouwen vaak zin om hun make-up te verzachten. Toch, en in tegenstelling tot wat velen denken, moeten vrouwen zich niet minder, maar eerder beter schminken als ze zich voor de lente mooi willen maken ! Globaal gezien moet lentemake-up transparanter zijn om,...

Make-up: mooi, ook na de feesten Geüpdatet op 23/12/2016 - 16h22

Begin januari slaat de winter in alle hevigheid toe… de nasleep van de feesten en het gure weer komen onze look en ons humeur niet altijd ten goede. Deze make-uptips zullen u weer een stralende teint geven en u helemaal opkikkeren.

Fond de teint, de basis van uw schoonheid Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h51

De gelaatskleur van uw dromen of eerder een carnavaleffect? De gekozen fond de teint en de manier waarop hij aangebracht is, bepaalt het resultaat van uw make-up… Het is dus uiterst belangrijk om de tint die u het beste past zorgvuldig te kiezen en het product op de juiste manier aan te brengen. Een...

Stralend de feesten tegemoet! Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h21

Het is maar één keer Kerstmis op een jaar, en ook maar één keer oudejaar . Op die avonden willen we natuurlijk allemaal stralen, maar stel dat het feest bedorven wordt door een ontsierend puistje? Dat hoeft niet, als u deze tips volgt.

Feestelijke make-up: nog altijd glamour Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h07

De eindejaarsfeesten zijn gedroomde gelegenheden om zich met glamourmake-up op te maken. Van glittertjes tot paarlemoeren oogschaduw, zonder iriserende lipgloss te vergeten. Keuze te over voor wie op zijn best het oudejaar wil uitwuiven.

Hoe gebarsten lippen opmaken? Gepubliceerd op 28/10/2016 - 16h07

’s Winters zien onze lippen af van de kou en het vochtige weer. Ze worden broos en soms barsten ze zelfs en komen er kloven . Verdragen ze dan geen make-up meer? Toch wel… We moeten alleen weten hoe het aan te pakken.

Hoe de juiste fond de teint kiezen? Gepubliceerd op 21/10/2016 - 11h49

Meer dan zestig procent van de vrouwen in België gebruikt af en toe een fond de teint . Dit make-upproduct is te krijgen in vloeibare vorm, poedervorm en als crème en bezit diverse eigenschappen. Ziehier enkele tips om de juiste keuze te maken.

Zweten: vijf tips om u deze zomer te schminken zonder te glimmen Geüpdatet op 19/07/2016 - 14h24

Vrouwen die makkelijk zweten of een gemengde tot vette huid hebben, kunnen ‘s zomers danig in de problemen komen met hun make-up . Onze specialiste vertelt u hoe u uw make-up kunt fixeren zonder dat ze gaat glimmen en hoe u zelfs als het heet is een frisse teint behoudt.

Kies het juiste make-upverwijderend product Gepubliceerd op 04/05/2016 - 10h39

Make-up verwijderen is een essentiële gewoonte voor wie zijn huid gezond, fris en jong wil houden. Gebruik je geen make-up? Geen probleem, make-upverwijdering is een onderwerp dat iedereen aanbelangt!

Feestelijke make-up: sequins, lovertjes of glitter op de ogen! Geüpdatet op 22/12/2015 - 11h45

Dit jaar zijn de eindejaarsfeesten één en al glamour. Om u extra te laten schitteren, laten we u zien hoe u met strass-steentjes, sequins en lovertjes een look als uit een sprookjesboek maakt . Ga dit jaar dus voluit voor een spetterende glitterlook !

Voor elk huidtype, een aangepaste fond de teint Gepubliceerd op 16/09/2015 - 12h39

Fond de teint dient eigenlijk niet om er goed uit te zien, het is eerder een product dat deel uitmaakt van de esthetische verzorging van de huid. Behandelen, maskeren, hydrateren, uv-filter, anti-age: ontdek de fond de teint die u het meest geschikt lijkt en die u een onberispelijke gelaatskleur zal...

Make-up voor gevoelige ogen, allergieën: kies de juiste producten Gepubliceerd op 23/03/2015 - 18h03

De meeste vrouwen houden ervan om hun ogen en oogomtrek te schminken. Vandaag heeft een groot deel van hen echter last van allergieën en irritaties. Moeten ze dan maar ineens hun “mooie blik”-ambities opgeven? En hoe kiezen ze de meest geschikte make-up om hun gevoelige ogen te beschermen?

Wat zit er allemaal in uw lippenstift? Gepubliceerd op 03/12/2012 - 12h00

Lippenstiften zijn al sinds de oudheid een verleidingstroef die vrouwen weten te waarderen. Ze bestaan in tubes, sticks en worden overdadig gebruikt… Maar weet u ook wat erin zit? Een kleine handleiding om de ingrediënten te leren herkennen en zo onaangename verrassingen te vermijden !

Waterproof make-up: uw bondgenoot tijdens de zomermaanden! Gepubliceerd op 15/06/2011 - 09h27

De zomer, onze schoonheid op haar hoogtepunt! Enige schaduwzijde: onder invloed van de warmte en de luchtvochtigheid, heeft make-up de neiging om te smelten of om uit te lopen. Welke zijn de oplossingen: waterproof !

De kunst van het schminken voor wie een bril draagt Geüpdatet op 26/04/2010 - 00h00

Zich schminken is niet eenvoudig voor wie een bril draagt. Ten eerste, omdat het niet gemakkelijk is met een vaste hand te werken wanneer men niet perfect kan zien, maar ook en vooral omdat door de corrigerende glazen de ogen er 'anders' gaan uitzien.

Schminken: te mijden fouten Geüpdatet op 01/02/2010 - 00h00

Schminken moet ons eigenlijk mooier maken, maar soms is de make-up slecht gekozen of fout aangebracht en heeft het net het omgekeerde effect...

Lippenstift, mascara... welke levensduur hebben cosmetica? Geüpdatet op 07/12/2009 - 00h00

Alle make-up producten hebben een uiterste gebruiksdatum . Ze hebben dus een beperkte levensduur. Daarna kan het gebruik van die producten gepaard gaan met ongewenste bijwerkingen. Een klein overzicht...

Make-up: uw onontbeerlijke schoonheidsinstrumenten Geüpdatet op 17/08/2009 - 00h00

Voor een geslaagde look moet u niet beschikken over een make-updiploma en ook niet over een breed gamma instrumenten. Enkele basisinstrumenten volstaan ruimschoots! Vreemd genoeg zijn het de kleine accessoires , waarvan de meeste mensen denken dat ze bestemd zijn voor specialisten, die in de praktij...

Een lippenstift die bij u past Geüpdatet op 30/12/2008 - 00h00

Lippenstift is belangrijk voor uw look. De keuze is dan ook geen detail: de kleur, de textuur, uw teint en uw kleren, het zijn allemaal factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Een aantal tips.

Beauty: eerste hulp voor een mooie teint! Geüpdatet op 04/11/2008 - 00h00

Foundation aanbrengen is een basisstap voor de make-up, maar het is wel geen koud kunstje. De keuze aan producten is zo groot dat het niet voor de hand ligt om een goede keuze te maken. Maar het is een feit: een goed gekozen product kan voor een heuse transformatie zorgen!

Schat, ik zit aan je spullen! Mannen en make-up... Geüpdatet op 24/06/2008 - 00h00

Een nootje scheerschuim, een scheerbeurt en een deodorant, dat was tot voor kort het schoonheidsritueel van de man. Maar daar komt sinds een aantal jaren verandering in. Steeds meer mannen doen een beroep op verzorgingsproducten en make-up. Eindelijk gelijke rechten in de badkamer?

Ideetjes om het schminken van een donkere huid nog mooier te maken Geüpdatet op 19/02/2008 - 00h00

Zwarte vrouwen hebben het soms moeilijk om hun gading te vinden in het aanbod van make-upartikelen. Die zijn meestal afgestemd op mensen met een bleke huid. Gelukkig bieden de parfumeriezaken stilaan een almaar bredere waaier van tinten aan die geschikt zijn voor een donkere huidskleur. Ziehier enke...

De hoge vlucht van de permanente make-up Geüpdatet op 07/11/2007 - 00h00

Tatoeages met therapeutische doeleinden wordt ook dermatografie, dermopigmentatie of permanente make-up genoemd. De techniek wordt aangewend voor esthetische doeleinden (cosmetisch en corrigerend) en soms ook voor een herstellend effect. E-gezondheid sprak met dr. Francois Turmel*, voorzitter van he...

De goede keuze van een lippenstift Geüpdatet op 30/10/2007 - 00h00

De keuze van een lippenstift kan soms voor een heus dilemma zorgen. Bij de keuze moet rekening gehouden worden met de gelaatskleur, de kleur van het haar, de kleren, het licht, en ga zo maar door. Feit is dat de keuze niet voor de hand ligt.

Make-up: ook van binnenuit... Geüpdatet op 19/06/2007 - 00h00

'Ik zie vrouwen die helemaal opklaren bij het aanbrengen van make-up', zo zegt Elisabeth Teboul, een professionele make-up deskundige. Ze heeft het hier niet over het uiterlijk dat er uiteraard anders uitziet door de make-up, maar over het humeur van vrouwen die zich beter voelen wanneer ze leren ho...

Make-up: niet onbeperkt houdbaar! Geüpdatet op 28/11/2006 - 00h00

Bent u ook iemand bij wie de badkamer boordevol make-upproducten staat - geopend, getest, niet meer gebruikt, en weer geprobeerd? Als dat zo is, wees dan voorzichtig: net zoals andere producten hebben cosmeticaproducten maar een beperkte houdbaarheid. Die is korter of langer afhankelijk van het type...

PUBLICITÉ