PUBLICITÉ
ARTIKELS KIND EN INTERNET
7 online artikels over Kind en internet
Facebook en jongeren: elk geval is anders! Geüpdatet op 12/01/2016 - 14h15

Facebook is, algemeen gesproken, niet zo goed voor onze gezondheid, vooral niet voor onze geestelijke gezondheid. Maar uit studies blijkt wel dat de impact voor iedereen anders is.

Computer, smartphone, tablet: hoe ze onze slaap ontregelen Gepubliceerd op 30/07/2013 - 14h13

‘s Nachts is er overal licht, waardoor we vaak niet kunnen inslapen. De hoeveelheid licht die computers, smartphones en tablets uitzenden, volstaat ruimschoots om onze biologische klok, onze slaap en uiteindelijk ook onze gezondheid te ontregelen. We staan even stil bij de lichtvervuiling en de gevo...

Mogen kinderen voor het scherm zitten? Geüpdatet op 11/03/2013 - 11h11

Televisie, tablets, smartphones, laptops, videospelletjes, enz. Het beeldscherm overspoelt de leefwereld van onze kinderen en houdt zowel voordelen als gevaren in. Als ouders hebben wij de taak om het gebruik ervan duidelijk te omlijnen, ook in de tijd.

Help, mijn kind is verslaafd aan het internet! Geüpdatet op 26/02/2008 - 00h00

Steeds meer jongeren en ook volwassenen kampen met een internetverslaving, ook wel cyberverslaving genoemd. Hoe weet je of je kind echt verslaafd is aan internetten en de personal computer (pc)? En wat kunt u doen als uw kind verslaafd is?

Computer houdt kinderen uit bed Geüpdatet op 08/06/2004 - 00h00

Vier- tot tien-jarigen zouden twee tot vijf uur minder slapen dan hun ouders op die leeftijd. De oorzaak van dit slaaptekort is een computer of tv op de slaapkamer. Dit blijkt uit een Brits onderzoek.

PUBLICITÉ