PUBLICITÉ
ARTIKELS HEUPPROTHESE, KNIEPROTHESE
5 online artikels over Heupprothese, knieprothese
Met een heupprothese kunt u blijven sporten! Gepubliceerd op 13/06/2017 - 12h57

Het aanbrengen van een heupprothese gebeurt steeds meer bij relatief jonge mensen. Het is ook zo dat men tegenwoordig de voordelen goed kent van een regelmatige fysieke activiteit zodat het zonde zou zijn om die activiteit te ontnemen aan iedereen die reeds een heupoperatie ondergaan heeft.

Leven met een heupprothese Gepubliceerd op 23/02/2016 - 15h25

De vervanging van het heupgewricht door een prothese heeft de levenskwaliteit van heel wat patiënten met artrose, ontstekingsreuma of trauma's aanzienlijk verbeterd. Enkele tips om een heupprothese goed te verdragen en risico's en complicaties te vermijden.

Artrose: is sporten met een prothese mogelijk? Gepubliceerd op 26/01/2015 - 17h56

Sporten heeft een heleboel voordelen, want het helpt ons in conditie én gezond te blijven. Eén probleempje: het veroorzaakt slijtage aan de prothesen die mensen met artrose vaak nodig hebben!

Een knieprothese: alles over de operatie Gepubliceerd op 22/10/2013 - 12h28

Het plaatsen van een knieprothese is een veel voorkomende chirurgische ingreep. met meer dan 3000 operaties per jaar in België. Hoe verloopt de operatie precies? Na hoeveel tijd krijgen we een definitief resultaat? Op die vragen biedt dit artikel antwoord...

Pijnlijke knieën? Kraakbeen kan hersteld worden! Gepubliceerd op 06/07/2012 - 11h04

De knie is een van de belangrijkste gewrichten van ons lichaam - en vandaag ook een van de meest belaste. Slijtage van het kraakbeen en pijn zijn dan ook niet zeldzaam. Als er artrose in de knie ontstaat, is de enige oplossing op termijn helaas vaak een prothese plaatsen. Maar als het kraakbeen van...

PUBLICITÉ