PUBLICITÉ
ARTIKELS ETEN OP HET WERK
8 online artikels over Eten op het werk
Enkele goede redenen om tijd te maken voor een lunchpauze Geüpdatet op 15/03/2017 - 12h42

Meer dan de helft van de Belgen last ‘s middags een pauze in. Wat doen ze tijdens die werkonderbreking midden op de dag? Met wie en wat eten ze? De voordelen van zo’n pauze beginnen alvast stilaan door te dringen: op het vlak van voeding, maar ook sociaal, qua welbevinden, ontspanning, enz.

Weet u wat te kiezen voor de lunch? Gepubliceerd op 10/02/2016 - 10h44

Het is niet makkelijk om als je werkt tijdens een korte lunchpauze een volwaardige en evenwichtige maaltijd te nemen. Maar dat wil nog niet zeggen dat u zich moet neerleggen bij een ongezonde lunch . Ook in een broodjeszaak kunt u gezonde keuzes maken.

Welk broodje op kantoor? Gepubliceerd op 24/11/2014 - 10h57

De lunch wordt op kantoor vaak in alle haast genomen omdat we vooral geen tijd willen verliezen. Maar welk al dan niet zelfgemaakt broodje zal u gezond en fit houden?

Komt u kilo's bij door uw werk? Gepubliceerd op 06/03/2012 - 14h08

Een Fins onderzoek dat in het International Journal of Obesity is gepubliceerd, heeft een verband aangetoond tussen gewichtstoename en vermoeidheid gerelateerd aan het werk . Zijn mensen na een lange werkdag minder geneigd om gezond te koken? Proberen ze van de stress af te raken door te snoepen of...

Vermijd zwaarlijvigheid: laat uw slechte eetgewoonten op het werk vallen Geüpdatet op 21/09/2009 - 00h00

Men blijft het maar herhalen: om te weerstaan aan de epidemie van obesitas , moet men evenwichtig eten! Thuis is deze raadgeving niet zo moeilijk in de praktijk om te zetten, maar op het werk lijkt ze eerder op een onoverwinnelijke hindernis... Het project FOOD laat er geen gras over groeien en advi...

Fruit eten op het werk: in welke vorm? Geüpdatet op 16/02/2009 - 00h00

Veel fruit eten is één van de beste raadgevingen die men iemand kan geven om op een aangename manier te diëten. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend om overdag fruit te eten: een appel heeft wel wat, maar biedt weinig afwisseling... en we hebben niet allemaal de kans om te werken in een ruimte wa...

Al eens de lunchbox geprobeerd? Geüpdatet op 16/05/2006 - 00h00

Het is de rage van het moment: je picknick meebrengen naar het werk. Het is niet alleen lekker, maar het helpt je ook aan een evenwichtige voeding.

Zakenlunchen: hou ze lekker én gezond! Geüpdatet op 02/03/2004 - 00h00

Zakenlunchen zijn één van de aangename aspecten van het werk. Toch kunnen ze een grote bron van frustratie zijn voor wie zichzelf alles of integendeel niets ontzegt. Dat geldt des te meer voor mensen die hartproblemen hebben gehad.

PUBLICITÉ