PUBLICITÉ
ARTIKELS ERECTIESTOORNISSEN
27 online artikels over Erectiestoornissen
Seksuologie: moeilijke zaadlozing, een veelvoorkomend probleem Gepubliceerd op 02/02/2017 - 11h16

Iedereen heeft wel eens iets gehoord over een vroegtijdige zaadlozing en 30% van de mannen is er al ooit mee geconfronteerd. Maar te laat, moeilijk of zelfs helemaal niet ejaculeren zijn problemen die ook voorkomen, al zouden we dat niet meteen verwachten. Toch gebeurt het zeer regelmatig dat mannen...

Stoppen met roken voor een beter seksleven... Gepubliceerd op 14/12/2016 - 11h37

Roken kan de bloedsomloop verstoren en impotentie veroorzaken. Dat staat te lezen op sigarettenpakjes . Maar op welke feiten is die uitspraak gebaseerd?

Drinken of vrijen, het is het ene of het andere! Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h18

Drinken is gevaarlijk als de dosis alcohol te groot is. Je kan er zelfs aan overlijden als het gepaard gaat met acute hepatitis. Maar ook als je 'een glaasje teveel' drinkt, kan er levensgevaar zijn. In het verkeer bijvoorbeeld, maar ook door seks.

Welke voedingsmiddelen kunnen helpen bij erectiestoornissen? Geüpdatet op 20/01/2016 - 09h29

Erectiele disfunctie , in de volksmond beter bekend als impotentie, komt bij mannen vrij veel voor. De kans dat ze er last van krijgen, neemt ook toe naarmate ze ouder worden. Maar misschien kan een voeding die rijk is aan bepaalde voedingsstoffen het gevaar bezweren?

Jicht en erectieproblemen: is er een verband? Geüpdatet op 10/10/2014 - 12h53

Jicht is een reumatische aandoening die weer in opmars is. Mensen die last hebben van jicht zouden meer risico lopen op erectieproblemen. Een woordje uitleg bij deze vreemde link.

Erectieproblemen: vraag en antwoord Geüpdatet op 06/06/2014 - 11h40

Slappe penis, erectiepannes... Hoe moet u met deze problemen omgaan? Wat valt eraan te doen? Moet u erover praten met uw partner en hoe? Heel wat mannen hebben ons hierover vragen gesteld. De artsen van E-gezondheid antwoorden erop.

Prostaat- en erectieproblemen: vraag en antwoord Geüpdatet op 30/04/2014 - 12h02

Prostaatproblemen, erectiele disfuntie en seksuele stoornissen bij mannen We hebben al onze forums uitgeplozen op zoek naar de meest gestelde vragen bij onze lezers. De artsen van E-gezondheid beantwoorden deze. Prostaat- en erectiestoornissen: uw vragen, onze antwoorden.

Hoe kan een penis ademhalen? Gepubliceerd op 17/03/2014 - 17h19

Het mannelijk geslachtsorgaan moet net zoals alle andere organen voorzien worden van zuurstof. Die taak is weggelegd voor de slagaders. Maar de zwellichamen in de penis krijgen pas zuurstof wanneer die in erectie is. In rust heeft de penis eerder een tekort aan zuurstof.

Wat is het verband tussen erectiestoornissen en hart- en vaataandoeningen? Gepubliceerd op 26/03/2013 - 10h47

Een erectie is een fenomeen van de bloedsomloop waarbij de bloedvaten in de penis een rol spelen. De erectie hangt dus rechtstreeks samen met het hart- en bloedvatenstelsel . Wat is nu precies het verband tussen een erectiele disfunctie en hart- en vaataandoeningen ?

Als kanker leidt tot erectiestoornissen ... Gepubliceerd op 26/03/2013 - 10h47

Leven met kanker is vooral kortweg leven, het is blijven genieten van alles wat het leven kan bieden. Vrijen is een van de geneugten in een relatie die ons goed doen en ons ook aan de andere binden . Het is dus belangrijk dat u uw liefdesleven kunt voortzetten . Maar kanker leidt bij mannen soms tot...

Erectiestoornissen: wat u moet weten Gepubliceerd op 26/03/2013 - 10h43

Erectiestoornissen, impotentie, erectie-insufficiëntie , ... : stuk voor stuk termen om eenzelfde probleem te beschrijven waarmee in België 43 % van alle mannen te maken krijgen tussen 40 en 49 jaar.

De ziekte van Peyronie: kromtrekkende penis tijdens de erectie Geüpdatet op 25/03/2013 - 15h26

De ziekte van Peyronie wordt gekenmerkt door het kromtrekken van de penis bij het stijf worden . De aandoening is meestal zonder gevolgen, maar kan de erectie soms wel pijnlijk maken of geslachtsgemeenschap helemaal onmogelijk maken . De ziekte van Peyronie komt voor bij 1% van de mannen, meestal na...

Diabetes: wat zijn de gevolgen voor het seksleven? Gepubliceerd op 21/12/2012 - 12h22

Diabetes is een ziekte die een serieuze impact kan hebben op de gezondheid, op heel veel vlakken. Het seksleven is nog vaak een onderwerp waar niet over gesproken wordt . Nochtans is ook de seksuele gezondheid een deel van de algemene gezondheid . Bij problemen is het belangrijk dat u erover praat m...

Impotentie: fysisch of psychologisch? Gepubliceerd op 15/10/2012 - 12h14

De helft van alle mannen boven de veertig heeft erectieproblemen. Maar wanneer is er sprake van impotentie? Is het een fysiek of psychisch probleem? Wat zijn de oorzaken? En zijn de behandelingen effectief? Dit zijn de antwoorden.

Diabetes en erectiestoornissen: wat is het verband? Gepubliceerd op 15/10/2012 - 10h22

Erectiele dysfunctie moet als een waarschuwingssignaal worden beschouwd . Mannen met erectiestoornissen hebben namelijk een verhoogd risico op cardiovasculaire ziektes. En diabetes zelf is al een cardiovasculaire risicofactor. Maar wist u dat erectiestoornissen ook diabetes aan het licht kunnen bren...

Vrouwen op de fiets, opgelet met de bekkenbodem ! Gepubliceerd op 23/07/2012 - 13h48

Zijn mannen die geregeld wielrennen vroeg of laat veroordeeld tot impotentie? En krijgen hun vrouwelijke tegenhangers seksuele stoornissen ? En wat met de bekkenbodem ?

Wat is een stevige erectie? Gepubliceerd op 04/11/2011 - 00h00

De meeste heteroseksuele mannen hebben nog nooit hun erectie vergeleken met die van een andere man. Vandaar dat elke man nooit een objectieve, maar altijd een heel persoonlijke kijk heeft op zijn erectie.

Impotentie: een cardiovasculair alarmsignaal Gepubliceerd op 19/08/2011 - 18h24

Ondanks de nieuwe behandelingen durven heel wat mannen met erectieproblemen er nog altijd niet over te praten met hun arts. En dat terwijl achter erectiestoornissen (of impotentie ) heel vaak een hart- en vaatziekte schuilgaat. Een uitstekende reden om open kaart te spelen tegenover uw dokter…

Hoe kan uw partner u steviger erecties helpen te bezorgen? Gepubliceerd op 08/02/2011 - 13h23

De penis van een opgewonden man wordt stijf, waardoor een erectie ontstaat. Dat is een natuurlijk en vanzelfsprekend verschijnsel… tenzij er iets schort aan het mechanisme. Maar wist u dat de vrouw tijdens de coïtus er mechanisch toe bijdraagt dat haar partner een voldoende stevige erectie behoudt?

Erectiele disfunctie: welke zijn de risicofactoren? Geüpdatet op 02/03/2009 - 00h00

Voor een man zijn erectiestoornissen uiterst verontrustend. Dikwijls lijkt het alsof die problemen zich plots, zonder reden, voordoen. Nochtans is niets minder waar. Er bestaan inderdaad heel wat factoren die het risico op erectieproblemen verhogen. Deze problemen zijn dus te vermijden, als men tenm...

Erectiestoornissen: raadpleeg uw arts Geüpdatet op 11/12/2007 - 00h00

Erectiestoornissen komen voor bij 32% van de mannen ouder dan 40 jaar. Nochtans raadpleegt slechts 25% zijn arts om het probleem te bespreken. Bovendien wordt de raadpleging vaak op de lange baan geschoven. Jammer, want dit uitstel maakt het probleem alleen maar erger…

Erectieproblemen: ze hebben iets te verbergen Geüpdatet op 11/04/2006 - 00h00

Tegenwoordig wordt wat makkelijker gepraat over erectiestoornissen. Maar toch heerst er nog een taboe rond en wordt het probleem vaak in stilzwijgen gehuld. Toch staat er meer op het spel dan een betere seksuele gezondheid, want bij een derde van de personen die last hebben van erectiestoornissen vo...

Sport is goed tegen impotentie! Geüpdatet op 26/08/2003 - 00h00

Onlangs is onomstotelijk bewezen dat sporten goed is tegen erectiestoornissen. En dat ongeacht de leeftijd!

Diabetes: vaak spelbreker bij het vrijen Geüpdatet op 20/05/2003 - 00h00

Meer dan de helft van de mannen die meer dan tien jaar aan diabetes lijden, heeft erectieproblemen. Maar er zijn oplossingen voor deze domper op het liefdespel.

De sigaret of een erectie, aan u de keuze Geüpdatet op 29/04/2003 - 00h00

Algemeen lopen rokers tweemaal meer risico van erectiestoornissen dan niet-rokers. Dit risico is evenredig met het aantal sigaretten dat zij per dag roken. Voor rokers die lijden aan hypertensie wordt dat risico vermenigvuldigd met 27!

PUBLICITÉ