PUBLICITÉ
ARTIKELS DIER, VAKANTIES EN REIZEN
8 online artikels over Dier, vakanties en reizen
Een huisdier meenemen op vakantie: wat u moet weten… Geüpdatet op 02/08/2016 - 13h48

De grote zomervakantie is voor u misschien synoniem met een reis naar de zon, zwemmen in zee en wandelen op het strand, ergens ver weg van de dagelijkse routine. Maar wat moet u aanvangen met uw huisdier? Neemt u het mee op reis? Ziehier onze praktische tips voor een zorgeloze vakantie met uw gezels...

Met uw hond op vakantie: reizen zonder stress Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h11

Wilt u vermijden dat uw hond dit jaar tijdens uw vakantie last krijgt van stress, misselijkheid of diarree ? Houd dan rekening met deze enkele raadgevingen.

Autoreizen: een nachtmerrie voor sommige honden en katten! Gepubliceerd op 18/09/2015 - 10h03

Blaffen, overmatig kwijlen, misselijkheid of braken: is met uw vriend in de auto reizen een nachtmerrie?! Er bestaan oplossingen om het tijdens de rit hem en u comfortabeler te maken. Meteen gaat uw veiligheid op de weg er ook stukken op vooruit!

Gezonde huisdieren: een rustige terugkeer uit vakantie voor u en uw hond Gepubliceerd op 18/08/2014 - 18h00

Is uw hond met u op vakantie geweest of heeft hij in een hondenpension verbleven? Hoe dan ook: hij zal zich na de vakantie, net zoals u, opnieuw moeten aanpassen aan het dagelijkse leven…... Het is een goed moment voor een gezondheidscheck-up van uw dier!

Op zomervakantie met je hond Gepubliceerd op 07/07/2014 - 10h24

De zomer is in aantocht! Gaat uw hond mee op reis? Vergeet niet na te gaan of zijn gezondheidsboekje in orde is en of u in het bezit bent van alles wat u nodig hebt om met hem op vakantie te vertrekken.

Ook honden dragen in de auto beter een gordel Geüpdatet op 08/07/2008 - 00h00

Iedereen weet dat zowel de bestuurder als de passagiers hun veiligheidsgordel moeten omdoen in de auto. Voor dieren lijkt dat veel minder evident! Toch zouden ze er niet alleen zelf bij gebaat zijn: ook u kunt er voordeel mee doen.

Op vakantie met de hond Geüpdatet op 30/05/2006 - 00h00

De eerste zonnestralen komen eraan en dus worden ook de eerste vakantie gangers gesignaleerd. Om met een gerust hart met de hond op vakantie te vertrekken en om onaangename verrassingen op uw vakantie bestemming te voorkomen, is het nuttig enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

Katten en honden op reis Geüpdatet op 20/04/2005 - 00h00

Het mooie weer komt eraan en binnenkort is het weer vakantie... Wil u dit avontuur met uw viervoetige vriend delen? Geen zin in het dierenpension? Dan kan u niet anders dan uw beschermeling met u meenemen. Maar om te voorkomen dat deze reis een nachtmerrie wordt, is een minimale organisatie vereist!

PUBLICITÉ