PUBLICITÉ
ARTIKELS DIARREE BIJ DE BABY
6 online artikels over Diarree bij de baby
Uitdroging: hoe herkent u de alarmsignalen? Gepubliceerd op 18/07/2017 - 14h05

Uitdroging is gevaarlijk, zeker voor baby’s en bejaarden. Hoe kunt u de uitdrogingsverschijnselen herkennen? En welke situaties zijn riskant?

Baby’s en diarree: hoe pakt u het aan? Geüpdatet op 14/11/2014 - 15h58

Diarree bij baby’s komt wel vaker voor, ook al treedt het fenomeen sinds er een vaccin tegen het rotavirus is almaar minder vaak op. Maar wat moet u doen als uw kind diarree heeft?

Diarree en verkoudheid: hoe kan ik het infectiegevaar beperken in groep? Geüpdatet op 13/12/2011 - 10h24

Misschien hebt u kinderen die u elke dag naar school brengt en gaat het allerkleinste sinds kort ook naar de crèche. Allicht bent u dan bang dat ze deze winter allerlei soorten infecties oprapen tijdens het samenzijn met anderen . Diarree en verkoudheid zijn meestal wel onschuldige infecties , maar...

Acute diarree bij kinderen: let op dehydratie! Geüpdatet op 17/08/2009 - 00h00

Veelvoorkomend bij zeer kleine kinderen, vereist diarree gewoonlijk geen speciale therapeutische behandeling. Dat betekent echter niet dat we diarree mogen onderschatten: blijf waakzaam, onder meer om dehydratie (uitdroging) te voorkomen.

Een antidiarreedieet voor uw baby Geüpdatet op 03/02/2004 - 00h00

Diarree komt frequent voor bij jonge kinderen en gaat vaak gepaard met buikpijn en soms met koorts. Het is een probleem dat ernstig moet worden genomen. Zodra er sprake is van losse stoelgang moet het kind een antidiarreedieet volgen.

PUBLICITÉ