PUBLICITÉ
ARTIKELS CELLULITIS
28 online artikels over Cellulitis
Technieken om cellulitis te bestrijden: hoe werken ze? Gepubliceerd op 20/07/2017 - 13h46

Cellulitis - of de beruchte sinaasappelhuid - kan op veel manieren worden aangepakt. Misschien hebt u al een afslankingscrème , ultrasone geluidstrillingen of de techniek van het kneden en rollen uitgeprobeerd… Maar weet u ook wat er precies in de vetcellen gebeurt? Fleboloog dr. Garde legt het ons...

Behandelingen voor cellulitis: wat werkt en wat niet? Gepubliceerd op 29/09/2016 - 09h30

Laten we er geen doekjes om winden: aan cellulitis is niet zo heel veel te doen. Geen van de remedies heeft ook een blijvend resultaat. Toch worden er heel wat oplossingen aangeboden! We scheiden het kaf van het koren.

Hebt u de juiste reflexen om cellulitis te bestrijden? Gepubliceerd op 13/04/2016 - 11h56

Veel vrouwen hebben complexen omdat ze cellulitis hebben. Een sinaasappelhuid is ook niet erg esthetisch. Hebt u de juiste reflexen om de risicofactoren voor cellulitis te beperken of om cellulitis te verminderen? Doe de test.

En 1, 2, 3 : weg met de vetkussentjes op de dijen ! Gepubliceerd op 23/02/2016 - 16h02

Vergeet liposuctie! Deze oefeningen helpen u, wanneer u ze op geregelde tijdstippen doet, de strijd aan te gaan met de fameuze vetkussentjes op de dijen . U moet ze minimum 3 maal per week doen gedurende 2 maanden om de snelste en meest zichtbare resultaten te hebben ! Daarna 2 maal per week om te o...

Cellulitis: denk aan etherische oliën! Gepubliceerd op 03/02/2016 - 10h57

Een gezonde voeding, regelmatig sporten en massages zijn de enige echt doeltreffende oplossingen voor cellulitis - en ze vergen veel tijd. Maar u kunt deze middelen een extra duwtje geven door etherische oliën te gebruiken.

Ik wil sporten tegen mijn cellulitis Gepubliceerd op 25/08/2015 - 11h24

Veel mensen hebben last van cellulitis . Het fenomeen is niet alleen onesthetisch, maar ook moeilijk te bestrijden. Kan sporten er iets aan doen?

Een aantal misvattingen over cellulitis Gepubliceerd op 13/04/2015 - 11h29

Cellulitis is een normaal fenomeen, meestal van hormonale oorsprong, dat 80 van alle vrouwen treft, ongeacht hun leeftijd of lichaamsgewicht. Wat weet u over deze kwaal waar vrouwen doorgaans een hekel aan hebben?

Cellulitis of te veel vet? Geüpdatet op 10/03/2014 - 17h18

Over enkele weken kunnen we allicht met blote armen rondlopen en aan de vakantiebadpakken beginnen te denken. Maar dan krijgen we ook de ontsierende vetrolletjes te zien en die vreselijke cellulitis die we zo graag zouden wegstoppen! En dat is niet goed voor het moreel. Vetrolletjes, cellulitis: hoe...

Vermijd cellulitis tijdens de zwangerschap Gepubliceerd op 18/12/2013 - 09h53

Zwangerschap en cellulitis hebben iets met elkaar omwille van de hormonale verandering die de zwangerschap met zich meebrengt. Maar is het, ondanks alles, toch mogelijk om ons te ontdoen van die cellulitis, of zelfs om het verschijnen ervan te vermijden?

Dijen zonder cellulitis, het is mogelijk! Gepubliceerd op 25/06/2013 - 11h53

De spieren in onze dijen zijn belangrijk, dus we moeten ze onderhouden. Deze oefeningen helpen bovendien om naast uw dijen, ook uw knieën te versterken en vorm te geven. Doe deze oefeningen wekelijks 3 tot 5 keer om tot zichtbare resultaten te komen.

Twee massagetechnieken voor strakke dijen Gepubliceerd op 18/03/2013 - 11h50

De massagetechniek "kneden en rollen" is bekend ter bestrijding van cellulitis . Maar er bestaan ook andere types van massage voor wie strakkere dijen wil . Enkele massagetips om de weefsels meer te doen bewegen en een mooie strakke huid te krijgen.

Cellulitis: twee doeltreffende remedies Gepubliceerd op 19/02/2013 - 14h03

Cellulitis is de gezworen vijand van vrouwen, ongeacht of ze nu te veel kilo's heeft of niet. De aandoening kan heel lokaal voorkomen op de heupen, of verspreid op de billen en dijen. Maar in beide gevallen is cellulitis onesthetisch en tast ze ons zelfbeeld aan. Wat zijn efficiënte oplossingen voor...

Cryolipolyse: nieuwe techniek om cellulitis te behandelen Gepubliceerd op 19/11/2012 - 16h26

Op 11 april 2011 werd er per decreet een zo goed als volledig verbod op de toepassing van de lipolysetechnieken afgekondigd. Sindsdien is er een nieuwe technologie ontwikkeld om cellulitis te bestrijden . Cryolipolyse , zoals ze heet, is de vernieling van vetcellen met koude . We hadden een intervie...

Welke planten om cellulitis te bestrijden? Gepubliceerd op 26/10/2012 - 11h40

Infusies van planten of plantenthees zijn geen mirakeloplossing tegen cellulitis. Maar ze kunnen wel een duwtje in de rug geven . Sommige planten hebben interessante eigenschappen: drainerend, ontzwellend en circulatiebevorderend. Men beveelt altijd aan dat men veel moet drinken en infusies of thee...

Anticellulitiscrèmes: een gebruiksaanwijzing Gepubliceerd op 13/03/2012 - 10h38

De getroffen zone masseren en enkele trucjes toepassen, volstaat ruimschoots om de kans op cellulitis en sinaasappelhuid zoveel mogelijk te beperken. Wat moet u weten en hoe moet u te werk gaan?

Te veel cellulitis? Pas uw voeding aan! Gepubliceerd op 25/07/2011 - 13h50

Cellulitis is natuurlijk niet weg te krijgen enkel en alleen door te diëten, maar toch speelt de voeding een rol in het ontstaan en ook in het eventueel verdwijnen ervan… Hieronder vindt u vier grote principes waarmee u cellulitis beter kunt bestrijden.

Vijf strategieën tegen cellulitis op de dijen Geüpdatet op 25/07/2011 - 12h16

Cellulitis zijn zeer plaatselijke vetophopingen in typisch vrouwelijke zones. Hoe raakt u af van dit weinig esthetische fenomeen en krijgt u uw mooie figuur terug , zonder de beruchte rijbroek ?

Lipolyseverbod: wat zijn nu de oplossingen tegen cellulitis? Geüpdatet op 06/06/2011 - 18h57

Onlangs werd in Frankrijk de lipolyse behandeling van cellulitis verboden. Ook al is deze techniek in België legaal, toch past het zeer voorzichtig te zijn. We moeten ons nu dus afvragen op welke methoden we nog een beroep kunnen doen in de strijd tegen cellulitis .

Cellulitis behandelen: welke technieken moet u kiezen? Geüpdatet op 10/08/2009 - 00h00

Cellulitis bezorgt heel wat vrouwen complexen. Hoe raken we ervan af? Welke technieken bestaan er om deze onesthetische vetzones weg te krijgen? We hadden een gesprek met dr. Catherine de Goursac*, esthetisch arts.

10 tips om van cellulitis af te raken Geüpdatet op 30/09/2008 - 00h00

Heel veel vrouwen hebben last van cellulitis. Niet alle vrouwen maken er een zwaar probleem van, maar toch oogt het niet echt esthetisch. Cellulitis helemaal weg krijgen is mogelijk, maar het vergt wel heel veel geduld… En het trouw opvolgen van deze tien tips.

Welke lichaamsoefeningen zijn goed tegen cellulitis? Geüpdatet op 19/08/2008 - 00h00

Lichaamsbeweging is een van de wapens om cellulitis te bekampen. Maar wat zijn de meest efficiënte oefeningen om van de ontsierende zones in de dijen, billen en heupen af te raken? Hieronder vindt u een klein programma met oefeningen en tips om uit te testen om van de sinaasappelhuid te voorkomen of...

Cellulitis: niet alleen genetisch! Geüpdatet op 22/04/2008 - 00h00

Is cellulitis erfelijk? Gedeeltelijk wel. Als u wilt weten hoe u oud zult worden, dan ligt het antwoord vaak bij moeders en grootmoeders. Maar dat is nog geen reden om te denken dat u er zelf niets aan kan of hoeft te doen!

Cellulitis bestrijden met mechanica Geüpdatet op 25/03/2008 - 00h00

Hebt u al alles geprobeerd om uw door cellulitis geplaagde dijen weer glad te krijgen of om uw buikje weg te werken met diëten zonder succes? Dan rest u nog de methodes met manipulaties . Voorwaarde is wel dat u over geld, kennis en een goed adres beschikt.

Cellulitis op elke leeftijd Geüpdatet op 12/02/2008 - 00h00

Cellulitis is over het algemeen een zorg van volwassen vrouwen. De aandoening wordt nochtans beïnvloed door elementen die teruggaan op de kindertijd. Enkele daarvan zijn perfect te beheersen… en verkleinen dus het risico dat u later cellulitis krijgt.

Thalassotherapie helpt tegen cellulitis Geüpdatet op 04/12/2007 - 00h00

Wat kan thalassotherapie ons bijbrengen tegen die vervloekte cellulitis? Voornamelijk massages, maar ook verstevigende huidverzorging, stimulerende en dieetprogramma's.

Cellulitis: niets gaat boven een goede massage Geüpdatet op 25/09/2007 - 00h00

Wanneer u de eerste tekenen van cellulitis ziet verschijnen, moet u meteen reageren. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de fameuze vetkussentjes weg te krijgen. Massage speelt hierbij een zeer belangrijke rol: massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel op een zeer actiev...

De achterkant van cellulitis Geüpdatet op 27/03/2007 - 00h00

Eén zwaluw maakt misschien nog de lente niet, maar hij kondigt wel al de terugkeer van het mooie seizoen aan, en met het mooie weer ook de pijnlijke test van de bikini! Tijdens de lange wintermaanden hebben vetkussentjes , sinaasappelhuid ... en cellulitis lekker kunnen woekeren! Elk jaar opnieuw de...

Zelfmoord: een groeiend probleem Geüpdatet op 11/03/2002 - 00h00

Zelfmoord is een probleem dat vooral voorkomt bij jongeren en bejaarden! De cijfers zijn huiveringwekkend, maar er zullen maatregelen worden genomen om die te verlagen...

PUBLICITÉ