PUBLICITÉ
ARTIKELS CARPAAL TUNNEL SYNDROOM
5 online artikels over Carpaal tunnel syndroom
Bescherm uw carpale tunnel: neem een goede zithouding aan! Gepubliceerd op 05/06/2012 - 11h20

Het carpale-tunnel-syndroom is een pijnlijke en aandoening van de hand en de pols en vormt een serieuze handicap. Het is een van de belangrijkste oorzaken van werkverzuim. De aandoening is nochtans eenvoudig te voorkomen door op de zithouding te letten.

Leiden flatscreens tot het carpaletunnelsyndroom? Geüpdatet op 25/11/2008 - 00h00

Flatscreens zouden onze houding voor de pc beïnvloeden en zo het ontstaan van het carpaletunnelsyndroom in de hand werken. Wie thuis of op het werk een flatscreen heeft staan, moet dus extra goed op zijn houding letten…

Het carpaletunnelsyndroom eindelijk ontrafeld? Geüpdatet op 16/01/2007 - 00h00

Wetenschappers hebben via microscopisch onderzoek van het carpaletunnelsyndroom misschien de oorzaak achterhaald van deze pijnlijke aandoening die de afgelopen jaren almaar meer voorkomt. Tot de mogelijke oorzaken behoren het gebruik van de muis voor de pc en, meer algemeen, beroepen waarbij repetit...

Muizen vallen de carpaaltunnel aan! Geüpdatet op 23/03/2004 - 00h00

De computermuis veroorzaakt een permanente spanning in vingers en pols, en wordt ervan beschuldigd het zogenaamde carpaaltunnelsyndroom te veroorzaken.

Het carpale-tunnelsyndroom Geüpdatet op 26/02/2003 - 00h00

Het carpale-tunnelsyndroom wordt gekenmerkt door een voos gevoel, tintelingen of pijn in de vingers, vooral 's nachts en bij het wakker worden.

PUBLICITÉ