PUBLICITÉ
ARTIKELS BIOVOEDING
7 online artikels over Biovoeding
Biologische verzorgingsproducten niet geschikt voor iedereen… Gepubliceerd op 12/04/2017 - 10h13

De biotrend is over het algemeen een goede zaak, maar voor cosmetica is het een gemengd verhaal. Veel mensen met een gevoelige huid of met allergieën hebben biologische producten geprobeerd en er slecht op gereageerd. Enkele gebruikstips voor biologische verzorgingsproducten .

Omega 3: kies voor biologisch! Geüpdatet op 23/03/2016 - 10h00

Iedereen zou er baat bij hebben om zijn omega 3-verbruik op te krikken. Maar de voedingsmiddelen die veel omega 3 bevatten - vooral vette vis en noten - zijn niet bij iedereen vaste waarden op het menu. Maar er is een alternatief: de hoeveelheid omega 3 in ons vlees en onze melk verhogen…

Waarom moeten we zo vaak mogelijk biologisch eten? Geüpdatet op 30/11/2015 - 16h47

Zo vaak mogelijk biologisch eten lijkt een noodzaak te worden zolang ons voedsel vol schadelijke pesticiden zit. Het is een goeie manier om onze gezondheid en vooral die van onze kinderen te beschermen.

Bioproducten gebruiken: een manier om onze planeet te beschermen? Geüpdatet op 11/01/2010 - 00h00

Na de mislukte klimaattop in Kopenhagen, wordt het nog duidelijker dat het vooral de consument is die zijn steentje zal moeten bijdragen om het evenwicht op onze planeet terug te vinden. Bio producten gebruiken is één van de mogelijke oplossingen. Maar dan moet u wel de juiste producten uitkiezen.

Bio landbouw: gezonder of niet? Geüpdatet op 30/12/2008 - 00h00

Een aantal studies suggereren dat groenten afkomstig uit de biologische landbouw beter zouden zijn voor de gezondheid wegens hun hoger gehalte aan fytochemische bestanddelen. De onderzoeksresultaten zijn het onderwerp van heel wat controverse. Bovendien werd er niet veel onderzoek verricht bij de me...

Koop voor uw kinderen bij voorkeur biologische producten Geüpdatet op 12/02/2008 - 00h00

Pesticiden zijn slecht voor de gezondheid, en ze zitten in bijna alle fruit en groenten. Omdat volledig overschakelen op biologische producten niet vanzelfsprekend is, stelt dr. David Servan-Schreiber een lijst voor met de minst besmette fruit- en groentesoorten.

PUBLICITÉ