PUBLICITÉ
ARTIKELS BILLEN
8 online artikels over Billen
Ik verstevig mijn billen en mijn benen, waar ik me ook bevind! Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h28

Eigenlijk bieden heel wat situaties uit het dagelijkse leven u de gelegenheid om aan uw spieren te werken en om uw billen en benen te verstevigen . Het voordeel is dat u op deze wijze snel veel oefeningen kunt doen zonder extra tijd te moeten investeren. Dit is een ideale oplossing voor gehaaste vro...

Weg met slappe billen ... leve een stevig achterste! Gepubliceerd op 18/07/2016 - 11h27

Om staalharde billen te krijgen, tegelijkertijd stevig en rond, vindt u hier uw oefen programma op maat. Minstens 3 maal per week uit te oefenen gedurende 2 maanden om snel een zichtbaar resultaat te boeken. Daarna onderhoudt u dit door 2 maal per week het programma te doen.

Waarom zijn vrouwen zo dol op de billen van de man? Gepubliceerd op 09/03/2016 - 11h23

Seksuele aantrekkelijkheid voltrekt zich via het praten, de manier waarop iemand beweegt, zijn karakter, wat hij doet en natuurlijk ook zijn lichaam. Er wordt dan wel veel meer gesproken over het visuele en aantrekkelijke karakter dat vrouwen hebben voor mannen, maar ook vrouwen houden van het manne...

Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

Het is nooit te laat om de bilspieren te versterken ! Gepubliceerd op 03/03/2015 - 16h05

Goed nieuws: de billen zijn een lichaamsdeel dat makkelijk te versterken is. Op voorwaarde dat u er regelmatig en geconcentreerd aan werkt. Doe deze oefeningen 3 tot 4 keer per week in het begin, gedurende 2 à 3 maanden. Daarna 1 tot 3 keer per week, om uw vorm te onderhouden.

Verstevig uw benen en billen door de trap te nemen ! Gepubliceerd op 07/01/2013 - 18h01

Profiteer van de trap in uw huis of appartement om de spieren van uw benen en billen te laten werken. Om zichtbare resultaten te boeken moet u deze oefeningen 2 tot 3 keer per week doen gedurende 10 minuten.

Op het menu: armen, billen en benen van staal ! Gepubliceerd op 07/01/2013 - 18h00

Neem de tijd om tussen het klaarmaken van twee gangen door uw spieren te versterken ! Begin met deze oefeningen eens om de drie dagen te doen, daarna om de twee dagen en uiteindelijk elke dag: u zal snel resultaat zien !

PUBLICITÉ