PUBLICITÉ

Leve de sperziebonen!

Dossier recettes publié le 06/06/2016 - 16h49
-A +A

We zitten volop in het seizoen van deze lekkere en vitaminerijke groente die bij zowat elk gerecht gaat. Hebt u een hekel aan het toppen van sperziebonen? Kies dan de kleinste sperziebonen; die hebben zo goed als geen eindjes. Snij ze er met een schaar af, dat gaat veel sneller. Al deze recepten zijn natuurlijk superlicht.

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Welk gevogelte voor de eindejaarsfeesten? Geüpdatet op 12/12/2014 - 13h13

Kalkoen ? Kapoen ? Eend? Poularde? Een mooi, vlezig stuk gevogelte is de traditionele schotel voor de eindejaarsfeesten . Maar alles hangt af van het aantal disgenoten. U moet rekenen op 350 tot 400 g per persoon (beenderen inbegrepen). Hoe kiest u u...

Meer artikels