PUBLICITÉ

Koriandersoep (warm of koud)

Recept aangemaakt op 11/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 24/06/2014 - 15h32
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
25 minutes
Ingrediënten :

Courgettes: 2
Tomaten: 3
Koriander: 10 takjes
Look: 1 teentje
Citroen: 1
PUB

Bereiding van de koriandersoep

Schil de courgettes en snij ze in blokjes.

Maak de tomaten schoon: leg ze kort in kokend water, schrik ze in koud water, schil ze en ontpit ze. Snij ze in blokjes.

Schil de look en snij hem in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de koriander.

Doe alles in een stoofpan met 1 dl water en zout. Laat het gerecht 15 minuten stoven.

Mix de soep en breng ze op smaak.

U kunt de soep zowel warm als koud opdienen.

Wilt u ze koud degusteren en bereidt u ze op het laatste moment, plaats ze dan in de diepvriezer tot ze ijskoud is.
U kunt er zonder probleem croutons van gegrild brood aan toevoegen zonder vetstoffen.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 11/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 24/06/2014 - 15h32
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ