PUBLICITÉ

KOOK MET APPELS!

Dossier mis à jour le 14/10/2013 - 16h21
-A +A

Dat je er lekker in kunt bijten, dat wisten we als, maar appels kan je ook warm bereiden, zowel zout als zoet. 

En het is een heel lekkere manier voor de toepassing van het alombekende gezegde 'een appel per dag, houdt de dokter uit huis'. Geniet ervan bij het voorgerecht, als garnituur bij vlees, in een salade en als dessert dankzij deze heerlijke, eenvoudige en toch originele gerechten!

PUB

Les autres dossiers de la rubrique
PUBLICITÉ
Lees ook
Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Meer artikels