PUBLICITÉ

Konjak, nopal, blaaswier: planten die helpen afslanken!

Gepubliceerd door Audrey Gast op 01/06/2017 - 16h38
-A +A

Natuurlijke hongerstillers zijn de ideale bondgenoot voor mensen die een vermageringsdieet volgen. Extracten van planten als konjak geven een verzadigend gevoel en ze bevatten weinig of geen calorieën!

PUB

Gevoel van verzadiging dankzij natuurlijke hongerstillers

Natuurlijke hongerstillers gelden als de beste bondgenoten voor mensen die willen afslanken. Ze hebben tegenwoordig ook de wind in de zeilen. De planten vormen bij contact met voedsel of water in de maag een niet verteerbare, volumineuze gel die het gevoel geeft vol te zitten. Als de gel zijn rol heeft vervuld, wordt hij op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Natuurlijke hongerstillers helpen zo om de hoeveelheid opgenomen voedsel te verminderen en toch geen hongergevoel te hebben.

Een evenwichtig dieet

Ook wie dit soort hongerstillers neemt, moet op zijn voeding blijven letten. Die moet evenwichtig en gevarieerd zijn, mag geen suikers (koolhydraten) bevatten met een hoge glykemische index en moet veel groenten bevatten. Dat, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging (ideaal 45 minuten per dag), is de enige manier om doeltreffend en duurzaam af te vallen. De hongerstillers zijn als hulp bedoeld als u een rammelende maag hebt; ze worden aanbevolen aan mensen die een van de traditionele diëten volgen en daarbij het gevoel hebben altijd honger te hebben. Op zich alleen zijn deze hongerstillers geen dieet en volstaan ze niet om kilo’s kwijt te raken. Zorg er trouwens ook voor dat u genoeg mineralen en vitamines binnenkrijgt!

Gepubliceerd door Audrey Gast op 01/06/2017 - 16h38
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Natuurlijke tussendoortjes Gepubliceerd op 30/03/2017 - 15h45

We dromen er allemaal van om af te vallen , liefst op een makkelijke en snelle manier. Natuurlijke tussendoortjes kunnen daarbij helpen. Ze zijn doeltreffend én brengen onze gezondheid niet in gevaar, iets wat wel het geval is met veel geneesmiddelen...

Eindelijk goed slapen Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Velen onder ons klagen over tijdelijke of blijvende slaapstoornissen. Oorzaken: stress, zorgen of een ongezonde levensstijl, stuk voor stuk factoren die onze nachtrust kunnen verstoren en in mindere of meerdere mate problemen kunnen veroorzaken in on...

Meer artikels