PUBLICITÉ

Komkommersalade met mesclun

Recept aangemaakt op 06/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 26/08/2013 - 15h21
-A +A
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

Komkommer: 1
Mesclun: 100g
Kerstomaten
Bieslook
Yoghurt natuur: 1
Citroen: 1
Zout, peper
Piment d'Espelette

Een mesclun is een mengsel van jong geoogste bladgroenten en eventueel kruiden en bloemen.

PUB

Bereiding van de komkommersalade met mesclun

Maak de komkommer schoon en snijd hem in dobbelsteentjes.
Doe ze in een kom en voeg er een beetje zout en ook peper aan toe. Laat uitlekken.

Maak de sla schoon en droog hem goed in een doek of met keukenpapier.

Maak de tomaatjes schoon en snij ze in twee.

Was  een paar takjes bieslook, droog ze en hak ze fijn.

Meng de komkommer, de sla en de bieslook in een slakom.

Doe de yoghurt in een kommetje, meng met citroensap, zout en peper en giet de dressing over de sla met komkommer en meng.

Leg de tomaatjes er boven op.
Breng op smaak met piment d'Esplette (even pikant als peper, maar met het aroma van pepertjes) en dien het voorgerecht koel op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 06/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 26/08/2013 - 15h21
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ