PUBLICITÉ

Kastanjecrèmesoep met truffel

Recept aangemaakt op 20/12/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/12/2014 - 13h47
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

75 cl kippenbouillon
200 g gepelde kastanjes
enkele druppels truffelolie
20 g verse truffel
fleur de sel
versgemalen peper
PUB

Bereiding van kastanjecrèmesoep met truffel

Doe de bouillon in een kookpot en zet die op het vuur.
Doe de kastanjes erbij.
Breng aan de kook, leg het deksel op de pot en laat ongeveer 30 minuten heel zachtjes pruttelen.

Haal de kastanjes met een schuimspaan uit de bouillon en doe ze in de beker van de keukenmixer.
Doe er 1 pollepel van de bouillon bij.

Mix de kastanjes en doe er nog wat bouillon bij tot de soep een smeuïge consistentie heeft.

Giet de soep in een andere pot en warm hem op.
Proef en breng op smaak met zout en peper.
Houd warm.

Snij de truffel in flinterdunne schijfjes.

Doe enkele druppels truffelolie in de soep.

Schep de soep in voorverwarmde borden en verdeel de truffelschijfjes over de borden.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 20/12/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 01/12/2014 - 13h47
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ