PUBLICITÉ

kalkoengebraad met paprika

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 25/10/2011 - 11h56
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500gr kalkoenfilets
4 tomaten
4 paprika's
2 uien
1 soeplepel olijfolie
1 soeplepel paprikapoeder
1/2 citroen
zout,peper
PUB

Bereiding van Kalkoengebraad met paprika

Snij de kalkoenfilets in reepjes.

Maak de tomaten zuiver en ontpit ze. Snij ze in stukjes.

Schil de paprika's, haal de graantjes en e witte stukken eruit en snij in reepjes.

Schil de uien en snij in ringetjes.

In een pan verwarmt u een soeplepel olijfolie en laat de kalkoenfilets erin bakken langs beide zijden gedurende 2 à 3 minuten. Haal ze eruit en bewaar ze warm.

Doe de uiringen in de pan en laat ze bruin worden. Doe de paprika en tomaten erbij. Breng op smaak met zout en peper.

Zachtjes laten koken gedurende 20 min.

Haal de kalkoen uit de pan. Meng met de groenten. Voeg het paprikapoeder toe. Zachtjes laten koken gedurende 5 min. Proef en breng op smaak met zout en peper.

Net voor u het serveert, voegt u het sap toe van een halve citroen. Opdienen op een schotel. Warm serveren.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 25/10/2011 - 11h56
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ