
- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
500gr kalkoenfilets
4 tomaten
4 paprika's
2 uien
1 soeplepel olijfolie
1 soeplepel paprikapoeder
1/2 citroen
zout,peper
Bereiding van Kalkoengebraad met paprika
Snij de kalkoenfilets in reepjes.
Maak de tomaten zuiver en ontpit ze. Snij ze in stukjes.
Schil de paprika's, haal de graantjes en e witte stukken eruit en snij in reepjes.
Schil de uien en snij in ringetjes.
In een pan verwarmt u een soeplepel olijfolie en laat de kalkoenfilets erin bakken langs beide zijden gedurende 2 à 3 minuten. Haal ze eruit en bewaar ze warm.
Doe de uiringen in de pan en laat ze bruin worden. Doe de paprika en tomaten erbij. Breng op smaak met zout en peper.
Zachtjes laten koken gedurende 20 min.
Haal de kalkoen uit de pan. Meng met de groenten. Voeg het paprikapoeder toe. Zachtjes laten koken gedurende 5 min. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Net voor u het serveert, voegt u het sap toe van een halve citroen. Opdienen op een schotel. Warm serveren.