
- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
800gr kalfsschouder
2 uien
2 teentjes look
1 soeplepel olijfolie
500 gr bevroren spinazie in stukjes
1 soeplepel vinaigrette
20 cl kokosmelk
peper en zout van de molen
PUB
Bereiding van kalfsgebraad met spinazie en kokosmelk
Ontvet de kalfsschouder en snij het in grote stukken.
Schil en versnipper de uien en look. Braad de kalfsschouder aan met een lepel olijfolie.
Laat uitlekken en verwijder het vet. Doe de uien en look dan in de braadpan en laat ze zachtjes smelten gedurende 5 minuten. Voeg dan de stukken kalf terug toe. Peper en zout. Voeg de spinazie toe en daarna de vinaigrette.
Roer regelmatig om de spinazie te helpen ontdooien.
Dek toe en laat 20 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de kokosmelk toe.
Nog 20 tot 30 minuutjes laten koken met de deksel erop.
En u kunt aan tafel.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 24/01/2011 - 15h17
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 19/05/2016 - 10h04
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ