PUBLICITÉ

Inktvis op de plancha

Recept aangemaakt op 13/08/2012 - 17h11 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 14/09/2016 - 14h56
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

16 kleine inktvissen
olijfolie
Epelettepeper
citroensap
snufje zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van inktvis op de plancha

Maak de inktvisjes proper, en scheidt de lichaampjes en hoofdjes. Was ze goed en droog ze dan. Leg alles op een bord.

Voeg een beetje olijfolie toe en draai ze regelmatig om om ze goed te vetten. Leg ze op een goed warme plancha.

Laat de lichaampjes een of twee minuten aan elke kant koken en de tentakjels twee à drie minuten. Goed omdraaien.

Leg ze op een opdienschotel. Strooi er wat Espelettepeper, zout en versgemalen peper over. Overgieten met goed wat citroensap.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 13/08/2012 - 17h11 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 14/09/2016 - 14h56
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ