PUBLICITÉ

Ik koop wel, ik koop niet: chocopasta, Gojibessen, diepgevroren voedingssupplementen

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 19/04/2010 - 00h00
-A +A

Elke maand geeft Paule Neyrat, de diëtiste van e-gezondheid, handige tips over producten die haar aandacht hebben getrokken. Op het programma deze maand, chocopasta, producten zonder oververpakking, Gojibessen, kabeljauwlever en diepgevroren voedingssupplementen.

PUB

Ik koop chocopasta


Van het merk Alter Eco of het label Max Havelaar. Die is even goed, vet en zoet als andere pasta, alleen is dit een fairtradeproduct (en zonder GGO's) dat geproduceerd wordt door de coöperatieven Conacado uit de Dominicaanse Republiek en Coopecanera uit Costa Rica. Als ik al extra veel calorieën naar binnen werk, dan kan ik dat net zo goed doen met een sociaal nuttig product!

Ik koop producten zonder oververpakking


Ik vind het prima dat bedrijven als Danone, Auchan, Leclerc en andere deze stap zetten, want zo zit mijn vuilnisbak voor restafval minder snel vol. Alleen jammer dat de prijs van deze producten niet naar beneden is gegaan.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 19/04/2010 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Vlees voor sporters, vriend of vijand? Gepubliceerd op 25/08/2014 - 15h38

In de jaren '90 is er een klimaat van angst ontstaan rond vlees: er zaten gifstoffen in, het was besmet en het was gevaarlijk. Vandaag zijn het vooral de GGO's (genetisch gemodificeerde organismen) die ons zorgen baren, mede door de groeiende aandach...

Wil u vermageren? Kook dan zelf! Gepubliceerd op 08/06/2017 - 17h16

Waarom zelf koken ? Omdat het de enige manier is om er een evenwichtige en lichte voeding op na te kunnen houden. En dat is, samen met lichaamsbeweging, het recept voor een slanker figuur . En tezelfdertijd behoedt u uw kinderen zo tegen gewichtstoen...

Meer artikels