
- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
Komkommers: 1
Slagroom: 1 eetlepel
Kervel: 1/4 bosje
Peterselie: 1/4 bosje
Zout, peper
PUB
Bereiding van de ijskoude komkommersoep
Snij de komkommer in kleine stukjes.
Mix ze met room en een twintigtal ijsblokjes.
Giet de soep in een soepterrine.
Bestrooi net voor het serveren met fijngehakte peterselie en kervel.
U kunt ze op voorhand klaarmaken en in de koelkast bewaren.
Als ze niet ijskoud meer is, plaats ze dan vóór het opdienen en voor u er de fijne kruiden aan toevoegt, tien tot vijftien minuten in de diepvriezer.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 12/02/2009 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 13/07/2017 - 10h52
PUBLICITÉ