PUBLICITÉ

Hoe vrouwen meer zin doen krijgen om te vrijen?

Geüpdatet door Dr Catherine Solano - seksuologe op 02/02/2011 - 13h36
-A +A

Veel vrouwen klagen over een laag libido en ook hun partner lijdt eronder. Hoe kunnen vrouwen weer meer zin krijgen om te vrijen?

PUB

Vrouwelijk verlangen en mannelijk verlangen

Eerst en vooral moeten we aanvaarden dat het vrouwelijk verlangen verschilt van het mannelijk verlangen. En dat is niet makkelijk, want in films of romans krijgen we systematisch modellen voorgeschoteld van een hevig en brandend verlangen: "Je bevalt me, ik heb zin om met je te vrijen", of nog: "Ik zie je graag, ik verlang maar één ding: met je vrijen". In een film klinkt dat allemaal heel mooi, maar in het werkelijke leven loopt het zelden zo!

Vrouwelijk verlangen

Het vrouwelijk verlangen is vaak een ‘reactie op’ en minder een instinctief verlangen. Het is een verlangen dat antwoordt op het verlangen en de liefde van de andere. Daarom moet een man als hij wil dat zijn partner hem begeert eerst zijn intenties duidelijk maken! Hij moet laten horen dat hij haar aantrekkelijk vindt. Als een vrouw zich mooi en begeerlijk vindt, zal ze haar eigen verlangen naar boven voelen komen of, als het er al is, sterker voelen worden.

Initialement publié par Dr Catherine Solano - seksuologe le 31/01/2011 - 15h22 et mis à jour par Dr Catherine Solano - seksuologe le 02/02/2011 - 13h36
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Is het liefde of verlangen? Gepubliceerd op 14/12/2015 - 15h34

Liefde en verlangen zijn twee totaal andere gevoelens die echter zeer nauw samenhangen. Het is niet steeds gemakkelijk ze van elkaar te onderscheiden.

Meer artikels