PUBLICITÉ

Het hele jaar door mooie voeten!

Dossier publié le 24/07/2015 - 09h20
-A +A

Onze voeten zijn heel kostbaar. Ze dragen de hele dag ons lichaam en lijden meestal als eerste bij fysieke activiteiten, ongeacht het type inspanning. Ze verdienen dus best wel wat aandacht. Controleer uw voeten daarom regelmatig op kleine of grotere problemen, zoals likdoorns, wratten, eksterogen, kloven, schimmel, ingegroeide nagels, blaren, enz. En behandel de kwalen meteen!

Maar niet alleen het functionele aspect, ook het esthetische aspect telt. Hoe verzorgen we onze voeten het best zodat ze er zowel mooi als gezond uitzien?

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Mooie voeten in de zomer! Gepubliceerd op 26/07/2015 - 16h36

Tijdens de zomermaanden trekken we regelmatig onze schoenen uit en kunnen we onze tenen nog eens frisse lucht laten opsnuiven... Een goede gelegenheid om ons te buigen over diezelfde tenen om definitief een einde te maken aan hun kleine problemen.

Houd uw voeten gezond Gepubliceerd op 22/04/2016 - 10h00

Onze voeten zijn een kostbaar goed: ze houden ons mobiel en dus letterlijk op de been. Op naaldhakken of in lederen laarzen, we leggen in de loop van ons leven tussen de 100 en 180.000 kilometer af. Toch verwaarlozen we ze vaak en worden ze weggestop...

Uw voeten verwennen: een gebruiksaanwijzing! Gepubliceerd op 25/08/2014 - 12h04

Voeten worden in sommige culturen verafgood, in onze contreien worden ze helaas nog al te vaak verwaarloosd. Dit artikel is een unieke kans om dit plooitje glad te strijken! Hoog tijd dus voor een grondige verwenbeurt van onze voeten. Maar hoe doe ik...

Meer artikels