Guacamole

Recept aangemaakt op 15/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 17/05/2014 - 16h06
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 kleine tomaat
3 kleine witte uien
2 avocado's
1 koffielepel piment d'Espelette
1 limoen
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van guacamole

Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes.

Maak de uien schoon en versnijd ze op dezelfde manier.

Maak de avocado's open en haal de steen eruit. Hol ze uit met een lepeltje en plet daarna het vruchtvlees met een vork.

Vermeng het vruchtvlees met de tomaat, de uien het piment d'Espelette en het sap van de limoen.
Giet er dan de olijfolie bij en meng stevig. Kruid met zout en peper.

Zet in de koelkast.

Geef bij de guacamole sneetjes geroosterd volkorenbrood.

Recept uit " Nature, simple, sain et bon " van Alain Ducasse en Paule Neyrat.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 15/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 17/05/2014 - 16h06

Recept uit " Nature, simple, sain et bon " van Alain Ducasse en Paule Neyrat.

Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB