
- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- desserts
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 30 minutes
- Ingrediënten :
-
200 g diepgevroren aardbeien
150 g diepgevroren frambozen
1 ei
125 ml halfvolle melk
2 eetlepels lightroom
1 koffielepel suiker
PUB
Bereiding van Gratin van rood fruit
Leg in een kleine gratinschotel een laag aardbeien, een laagje room en een laag frambozen.
Klop het ei, de suiker en de melk op en giet alles in de schotel.
Zet 25 tot 30 minuten in de oven op 200°C (gasstand 6)
Dien lauw of koud op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 27/12/2010 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 10/06/2015 - 15h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ