PUBLICITÉ

Gratin van rood fruit

Recept aangemaakt op 27/12/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2015 - 15h22
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

200 g diepgevroren aardbeien
150 g diepgevroren frambozen
1 ei
125 ml halfvolle melk
2 eetlepels lightroom
1 koffielepel suiker
PUB

Bereiding van Gratin van rood fruit



Leg in een kleine gratinschotel een laag aardbeien, een laagje room en een laag frambozen.
Klop het ei, de suiker en de melk op en giet alles in de schotel.
Zet 25 tot 30 minuten in de oven op 200°C (gasstand 6)
Dien lauw of koud op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 27/12/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 10/06/2015 - 15h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ