PUBLICITÉ

Glaasjes met plattekaas, kiwi's en aardbeien

Recept aangemaakt op 28/04/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 08/04/2014 - 10h27
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Ingrediënten :

200 g diepgevroren aardbeiencoulis
1 potje plattekaas (20 % vet)
2 eetlepels honing
2 kiwi's
1 eetlepel pistachenootjes
PUB

Bereiding van glaasjes met plattekaas, kiwi's en aardbeien




Haal de aardbeiencoulis uit de diepvriezer en laat hem ontdooien.
Klop de kwark op samen met de honing.
Schil de kiwi's en snij ze in mooie dobbelsteentjes.
Plet de pistachenootjes in een vijzel.
Doe in elk glas een laagje kwark, gevolgd door een laagje aardbeiencoulis en een laagje kiwi. Herhaal tot de glazen vol zijn.
Bestrooi met de pistachenootjes. Laat flink afkoelen in de koelkast.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 28/04/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 08/04/2014 - 10h27
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ