PUBLICITÉ

Gevulde paprika's

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 04/08/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 mooie paprika's
400 g restjes vlees (gebraad, stoofvlees, kip, enz.)
4 witte uien
4 teentjes look
1/2 bosje peterselie
1 mespunt saffraan
2 eieren
1 eetlepel olijfolie
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van gevulde paprika's

Was de paprika's. Snij het hoedje eraf op een hoogte van 1 cm.
Haal er met een lepeltje de zaadjes en zaadlijsten uit.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Hak de vleesresten klein. Pel de ui en de look en hak ze fijn. Was de peterselie, dep hem droog, stroop de blaadjes af en hak die fijn.
Doe alle gehakte waren in een kom. Strooi er zout, peper en saffraan over. Doe er dan de eieren bij en roer stevig tot u een mooie homogene massa krijgt. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Verdeel dit vulsel over de paprika's. Leg er het hoedje weer op.
Vet een ovenschotel in met een kwastje, zet er de paprika's in en zet de schotel 40 minuten in de oven.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 04/08/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ