PUBLICITÉ

Gestoofde erwtjes met sla

Recept aangemaakt op 10/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/06/2013 - 13h04
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
40 minutes
Ingrediënten :

Verse erwtjes: 750 g
Of diepvrieserwtjes: 300 g
Sla: 1
Wortelen: 1 bos
Witte uien: 1 bos
Margarine met zonnebloemolie: 5 g
Poedersuiker: 1 koffielepel
Peterselie
Peper en zout
PUB

Bereiding van gestoofde erwtjes met sla

Dop de erwtjes.
Schil de wortelen en snij ze in stukjes.
Schil de uien en snij ze in tweeën. Hak de stengels fijn.
Spoel de sla en verwijder de bladeren.

Smelt de margarine in een pan en fruit de uien.
Strooi er zout, peper en suiker over.
Doe er de erwtjes, de wortelen, de uistengels en de sla bij, en meng alles.
Giet er 1/2 glas water over, doe het deksel op de pan en laat ongeveer 30 minuten stoven.

Voeg er gehakte peterselie aan toe bij het serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 10/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 18/06/2013 - 13h04
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ