PUBLICITÉ

Gepocheerde rabarber met vanille 

Recept aangemaakt op 18/05/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2012 - 13h17
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :
100 g fijne suiker
600 g rabarber (alleen de steel)
1 vanillepeul
1 citroen
PUB

Bereiding van gepocheerde rabarber met vanille


Maak de rabarberstelen schoon, was ze en snij ze in kleine stukjes.
Snij de vanillepeul in de lengte doormidden, schraap er de zaadjes uit en doe alles in een kookpot met het water en de suiker. Breng aan de kook.
Doe de rabarber in deze siroop.
Laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.
Giet in een kom. Dek af met een vel huishoudfolie en laat afkoelen op kamertemperatuur. Zet daarna in de koelkast.
Haal de rabarber net voor het opdienen uit de siroop en laat uitlekken.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/05/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 27/04/2012 - 13h17
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ