PUBLICITÉ

Gemengde sla met geitenkwark

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Voor 4 personen

Ingrediënten
250 gram gemengde sla
500 gram geitenkwark (evt. schapenkwark)
125 g zwarte olijven zonder pit
Peterselie, kervel, koriander
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel sherryazijn
1 eetlepel balsamicoazijn

Bereiding
Hak de olijven en de fijne kruiden fijn.
Meng ze onder de kwark.
Was de gemengde sla en dep ze droog. Maak een vinaigrette van de olie, de twee soorten azijn, zout en
peper en doe die over de sla.
Leg de sla op een schotel.
Maak van de kwark kleine balletjes.
Verdeel ze over de sla.


Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ