PUBLICITÉ

Geldkwesties

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Psycho. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met geldkwesties: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Wat geld zegt over uw persoonlijkheid… Gepubliceerd op 02/09/2013 - 19h20

Hoe u met geld omgaat, zegt veel over uw persoonlijkheid. Met name over uw angsten, uw prioriteiten of gewoon uw manier van functioneren. Enkele typische houdingen tegenover geld onder de loep…

Geld of geen geld, dat is het probleem niet! Geüpdatet op 17/12/2002 - 00h00

Kent u nog het liedje van Roger Withacker 'If I were a rich man'? Dromen we daar allemaal niet van? Waarschijnlijk niet, want het gedrag ten aanzien van geld blijkt sterk te verschillen van de persoon tot persoon.

Obesitas: een kwestie van geld? Gepubliceerd op 15/01/2013 - 12h47

Cijfers bevestigen het: obesitas en de chronische ziekten die ermee gepaard gaan, komen vooral voor bij de socio-economisch minder begoede bevolking. Een aantal mogelijke verklaringen voor het fenomeen vindt u hier.

Duurder, dus beter Geüpdatet op 21/03/2006 - 00h00

Allicht vindt u het fijn om af en toe eens een slag te slaan, om iets heel waardevols voor een prikje op de kop te tikken. Maar misschien laat u zich ook beïnvloeden door de prijs en gaat u er - al dan niet terecht - van uit dat iets waarvoor u veel...

Meer artikels