PUBLICITÉ

Gegrilde lamsboutsneden met venkel

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Lamsvlees heeft een heel lekkere en aparte smaak en gaat heel goed samen met de groenten en kruiden uit het zuiden. Het leent zich uitstekend voor stoofschotels die uren moeten pruttelen en waar je dus niet op een stipt uur aan tafel moet gaan. Een troef voor de zomeravonden zonder stress!

PUB

Ingrediënten voor 4 personen


4 venkelknollen
4 lamsboutsneden
tijm of rozemarijn
1 eetlepel olijfolie
zout, peper

De bereiding


Was de venkelknollen en maak ze schoon. Snij ze in vieren. Kook ze gaar in lichtgezouten kokend water.
Verkruimel de naaldjes tijm of rozemarijn in een bord. Wrijf er de lamsboutsneden royaal mee in. Bak ze op de gril of in een pan met antiaanbaklaag, telkens zonder olie.
Haal de venkelstukken uit het water en laat ze goed uitlekken. Besprenkel ze met de olie en kruid ze met wat versgemalen peper.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ