PUBLICITÉ

Gegratineerde artisjokbodem met geitenkaas

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/05/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Recept voor Gegratineerde artisjokbodem met geitenkaas: Ingrediënten voor 4 personen


4 artisjokken
2 kleine geitenkaasjes
2 grepen gemengde sla of een andere salade
1 eetlepel balsamicoazijn
1 eetlepel olijfolie of koolzaadolie
zout
versgemalen peper

Recept voor Gegratineerde artisjokbodem met geitenkaas: Bereiding


Maak de artisjokbodems klaar en kook ze.
Verwarm de oven op 210°C.
Snij elk geitenkaasje horizontaal in tweeën en leg op elke artisjokbodem een helft.
Leg de bodems in een ovenschotel en zet die 5 tot 6 minuten in de oven tot de kaas zacht is.
Was intussen de salade en zwier ze goed droog. Doe ze in een kom. Giet de balsamicoazijn en de olie erover. Bestrooi met zout en peper en roer goed.
Verdeel de salade over vier borden.
Leg op elk bord een artisjok met geitenkaas zo gauw die uit de oven komen. Dien meteen op.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/05/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Remco

Ga ik zeker eens uitproberen

PUBLICITÉ